Home » Niet gecategoriseerd » Westlandia JO17-1 Westlands Kampioen!

Westlandia JO17-1 Westlands Kampioen!

📁 Niet gecategoriseerd 📅 dinsdag 03 april 2018
Westlandia JO17-1 Westlands Kampioen! Westlandia JO17-1 Westlands Kampioen!

Westlandia JO17 Westlands Kampioen 2018.

Wat begon als een druiligere dag eindigde letterlijk zonnig.

Maandagmorgen droge kelen i.p.v. zondagmorgen. Wie kent de zin niet van ons mooie clublied.

Westlandia JO17-1 stond vandaag het Westlands kampioenschap te wachten.

Het toernooi waar je als speler allemaal naar uitkijkt want hoe bizar is het om op dinsdag op school te kunnen vertellen dat je kampioen bent geworden.

Met deze wetenschap en de technieken van oefenmeester Martin openden we de deur van de kleedkamer.

Deze kleedkamer zou garant staan voor vergaderingen, ontspanning, lunchroom en douch gelegenheid. Over multifunctioneel gesproken.

De eerste wedstrijd tegen Naaldwijk werd gewonnen met 1-0, de tweede tegen Lyra met 2-0 en we groeiden. Verburch was ons iets te slim af en misschien was het omdat we twee wedstrijden achter elkaar moesten spelen dat de vermoeidheid parten speelde waardoor we eraf gingen met een 0-0. De laatste wedstrijd in de poule MVV werd gewonnen met 2-0. Westlandia ging door als eerste in uit de poule en kregen we Maasdijk als tegenstander. Deze werd met 2-0 gewonnen en daar kwam de halve finale. Den Hoorn werd de tegenstander maar ook hier waren we heer en meester en werd er met 1-0 gewonnen.

Wie zouden we als tegenstander gaan krijgen? Velo speelde nog tegen FC ’s-Gravenzande maar moest met penalty’s beslist worden. ’s-Gravenzande hield het spannend door een keer te missen maar uit eindelijk wonnen ze toch. 

De finale en wat voor een. Westlandia tegen ’s-Gravenzande en voor de kenners onder ons was dit best leuk. Binnen 5 minuten kwamen we door een prachtig mooi doelpunt op voorsprong 1-0 en de zon ging zelfs schijnen. De scheids die de tijd kwijt was blies na 8 minuten de eerste helft al af. Ja als je dan toch voor staat vind je dat niet erg. Toch het protest van ’s-Gravenzande deed de scheids doen beslissen om de 4,5 minuut er in de tweede helft erbij te tellen.

De 18 minuten die volgde voelde aan als een hele middag maar de verdediging was niet te doorbreken. Westlandia werd Westlands Kampioen 2018 en hiermee werd een mooi visite kaartje afgegeven.

In alle 7 wedstrijden viel er geen een tegendoelpunt, ongeslagen kampioen. Gefeliciteerd mannen!

Deel dit artikel met je vrienden

ING Banner breed

 

NIEUWS - senioren

Indeling Westlandia za. 1

Westlandia za. 1 is in het nieuwe seizoen ingedeeld bij promovendus Honselersdijk. Daarnaast zijn er nog 4 gepromoveerde ploegen ingedeeld in West 1B. Vanuit de hoofdklassen komen 2 degradanten strijden voor een goede klassering. Dat zijn voormalig topklasser RVVH en Rijsoord. Daarnaast zijn er nog 5 clubs die voor het eerst…

Lees meer

NIEUWS - junioren

Ophalen wedstrijdtassen

Beste trainers, leiders en van de Jo19, Jo17, Mo17, Jo15, Jo14,Jo13,Jo12, Jo11, Jo10, Jo9,Jo8, 4x4 en mini’s  Iedereen is nog volop aan het genieten van een welverdiende vakantie maar halverwege augustus gaan sommige teams al weer aan de slag en hebben dan de tas met shirts en kleding nodig.  Er zijn een aantal…

Lees meer

NIEUWS - dames en meisjes

12 mei - Kampioensfeest Dames 1

12 mei - Kampioensfeest Dames 1

Dames 1 is kampioen geworden van de 4e klasse en wil dit graag samen met u vieren Zaterdag 12 mei wordt er om 14:30 uur afgetrapt met de wedstrijd tegen VDL en daarna (van 16:30 - 21:30 uur) is het DERDE HELFT KAMPIOENSFEEST.  Zie voor meer informatie bijgevoegde aankondiging. U KOMT TOCH ZEKER…

Lees meer

Vrijwilligers gezocht!

Leider/teammanager JO19-1 & JO17-1

Leider/teammanager JO19-1 & JO17-1

Voor zowel de JO19-1 als de JO17-1 zijn we op zoek naar een leider teammanager die de trainer ondersteunt bij en rondom de wedstrijden. Heb jij interesse neem dan contact op met de jeugdcoōrdinator Stefan Alberts of TC-jeugd Leo…

Lees meer