Afgelastingen

• Er zijn geen wedstrijden gevonden
Laatst bijgewerkt op woensdag 9 augustus om 11:03

Afgelastingen, hoe werkt dat?

Check voor alle afgelastingen van wedstrijden altijd eerst de Westlandia site. Bel uitsluitend bij twijfel het algemene telefoonnummer van RKVV Westlandia (0174-626638)

De KNVB schrijft de volgende regels voor bij afkeuringen:

1. Bekerwedstrijden van teams uit de A categorie (Westlandia Zo1, 2, 3, Westlandia Za1, 2, Westlandia Zo VR1, A1, B1, B2, C1 en D1) moeten doorgaan indien natuurgras velden worden afgekeurd.
  2. De A categorie wedstrijden moeten trouwens altijd op velden gespeeld worden die voorzien zijn van een afrastering. (veld 1, 2 of 5)
  3. Competitiewedstrijden van teams uit de A categorie (Westlandia Zo1, 2, 3, Westlandia Za1, 2, Westlandia Zo VR1, A1, B1, B2, C1 en D1) voorrang moeten krijgen om door te gaan indien natuurgras velden worden afgekeurd op alle wedstrijden van de B categorie.
  4. Bekerwedstrijden van teams uit de B categorie (alle overige Westlandia teams) met voorrang op de competitie wedstrijden B categorie. Competitiewedstrijden van teams uit de B categorie (overige Westlandia teams) staan dus onderaan de ladder en zijn hierdoor ook de eerste KNVB wedstrijden die in aanmerking komen om afgekeurd te worden.
  5. Alle oefenwedstrijden komen natuurlijk altijd als eerste te vervallen als hier geen ruimte voor is na afkeuringen van velden.
  6. Doordeweekse beker/competitiewedstrijden gaan voor op alle trainingen.

Hierbij probeert Westlandia de teams die al eerder te maken hebben gehad met afkeuringen van thuiswedstrijden en teams die in aantal wedstrijden achter liggen in de competitie op andere teams indien mogelijk met voorrang door te laten gaan. Westlandia probeert de teams zoveel mogelijk te laten spelen, maar dient zich daarbij wel te houden aan de regels van de KNVB.

Bestuur RKVV Westlandia.