Home » Businessclub » Nieuws » JPT nieuw lid van de Businessclub

JPT nieuw lid van de Businessclub

📁 Nieuws businessclub 📅 zondag 12 november 2017
JPT nieuw lid van de Businessclub

Zondag 5 november heeft JPT Personal Training en Coaching het contract met de Businessclub getekend en is daarmee ons nieuwste lid van de Businessclub. 

Wilt u afvallen, zich energiek en fit voelen, maar het ontbreekt u aan tijd, motivatie of kennis? Dan bent u bij JPT aan het juiste adres. Bij JPT kunt u met uw eigen Personal Trainer aan de slag. In uw eigen trainingsruimte, op een tijdstip dat u het beste schikt. Nergens wordt Personal Training zo letterlijk genomen als bij JPT en samen met u gaan zij voor het maximale resultaat. Naast een gevarieerd trainingsprogramma zijn gezonde voeding en een goede levensstijl  van belang. JPT heeft daarom een totaalpakket ontwikkeld waarbij sporten, voeding- en lifestyle advies, fysiotherapie & coaching een belangrijke rol spelen. 

Daarnaast is JPT bekend van de Bodytec Studio’s in Wateringen, De Lier en Naaldwijk. Een Bodytec training is een total body workout van 20 minuten onder persoonlijke begeleiding. Oprichter en eigenaar Jeroen Pronk heeft vroeger in het eerste van Westlandia gespeeld en draagt Westlandia nog steeds een warm hart toe, en daarom heeft hij zich aangesloten bij de Businessclub. Voor meer informatie over JPT kun je terecht op hun website http://www.jptraining.nl.

Deel dit artikel met je vrienden