Home » Businessclub » Nieuws » Detaconcept nieuwste lid van de Businessclub

Detaconcept nieuwste lid van de Businessclub

📁 Nieuws businessclub 📅 woensdag 29 november 2017
Detaconcept nieuwste lid van de Businessclub

Sinds afgelopen zondag 26 november is ook Detaconcept Uitzendgroep lid van de Businessclub van Westlandia.Detaconcept is een uitzendbureau dat gemotiveerde uitzendkrachten levert aan bedrijven in de glastuinbouw, exporteurs van bloemen en planten gesitueerd binnen Flora Holland en toeleveringsbedrijven aan de glastuinbouw.

Specialiteit van het bedrijf is het werk in de gerbera's, hierin zijn zij marktleider met een klantenbestand van ca 50 ha. Het bedrijf is 25 jaar geleden opgericht. De 1e klant was gerberateler Frans Batist & zonen, Frans Batist was de oud-voorzitter van onze vereniging , de link met Detaconcept en Westlandia is hiermee snel gelegd. Kleinzonen Ruud en Roy Batist zijn nog steeds klant naar volle tevredenheid.

Accountmanager Ton van der Zalm werkt sinds 3 jaar voor het bedrijf en heeft mede bijgedragen aan de gestage groei van het bedrijf in de afgelopen jaren. Hij is vanaf zijn 8e jaar lid van Westlandia, heeft 2 zonen die bij de club voetballen en is zeer regelmatig op de club te vinden. Met zijn enthousiasme heeft hij directeur Hayri Dogan kunnen overhalen om lid van de businessclub van Westlandia te worden. Met het vergroten van zijn netwerk en het ondersteunen van zijn favoriete club kun je van een win-win situatie spreken!

voor meer informatie over Detaconcept Uitzendgroep kun je terecht op de website