Home » Businessclub » Nieuws » Businessclub op bezoek bij Feyenoord Academy

Businessclub op bezoek bij Feyenoord Academy

📁 Nieuws businessclub 📅 donderdag 30 november 2017
Businessclub op bezoek bij Feyenoord Academy Businessclub op bezoek bij Feyenoord Academy

Voor onze leden van de Businessclub zijn we steeds op zoek naar mooie gelegenheden om elkaar te ontmoeten. Daarom bezochten we zaterdag 25 november Feyenoord. Om 13.45 uur vertrok een volle bus richting Rotterdam. Richard Grootscholten, hoofd Feyenoord Academy en oude bekende van Westlandia, had ons uitgenodigd en ontving de leden die middag eerst bij Varkenoord. Feyenoord Academy is een toonaangevende jeugdopleiding binnen Nederland.

Aangekomen op Varkenoord bekeken we daar de wedstrijd Feyenoord JO-19 tegen ADO JO-19. Onze trainer van Zondag-1, Edwin Grünholz is ook de trainer van ADO Jongens onder 19, wat het natuurlijk extra leuk maakte om deze wedstrijd te zien. De wedstrijd werd overigens met 1-2 gewonnen door ADO.

Na deze wedstrijd gingen we door naar De Kuip, waar een rondleiding op het programma stond. Richard Grootscholten gaf in de officiële perskamer in De Kuip een gepassioneerde toelichting op de jeugdopleiding van Feyenoord. Daarna was er tijd voor de innerlijke mens. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes, werd er volop bijgepraat! Pas rond 20.00 uur vertrok de bus weer richting Naaldwijk, en kon de organisatie terugkijken op een geslaagde middag. Heeft u ook interesse om lid te worden van de Businessclub van Westlandia, klik dan hier.