Home » Businessclub » Nieuws » Beleef een fantastische avond met je mede-Westlandianen

Beleef een fantastische avond met je mede-Westlandianen

📁 Nieuws businessclub 📅 zaterdag 17 februari 2018
Beleef een fantastische avond met je mede-Westlandianen Beleef een fantastische avond met je mede-Westlandianen

Op donderdag 22 maart a.s. organiseert de Businessclub van Westlandia een compleet verzorgde feestavond. Deze avond is, in tegenstelling wat vele misschien denken, ook toegankelijk voor niet-businessclubleden! De locatie is de sfeervolle Oude Kerk op het Wilhelminaplein in Naaldwijk.

Tijdens deze avond serveert de brigade van Aad Franke van Restaurant Bij 5 een heerlijk 4-gangen menu inclusief wijnen en dranken. Ook ontvangen we Frank de Boer, die we het hemd van het lijf kunnen vragen. Verder zal er na het diner een gezellig feestje worden gebouwd door een DJ en zangeres Iris de Schepper, bekend van The Voice. De Oude Kerk, die sfeervol verlicht zal worden, is daar uitstekend voor geschikt.

Het wordt een echte Westlandia-avond met vele bekenden! Voor deze avond zijn nog enkele tafels van 8 personen te koop en eventueel ook losse stoelen. Daarmee steun je direct de club. Heb je interesse, neem dan contact op met één van de bestuursleden van de Businessclub (zoals Arthur van der Goes, Ted Vollebregt, Arthur Zuijderwijk, Bernard van der Valk) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan nemen wij contact met je op.