Home » Businessclub » Nieuws » Reinders & van Soest nieuw Businessclublid

Reinders & van Soest nieuw Businessclublid

📁 Nieuws businessclub 📅 woensdag 13 juni 2018
Reinders & van Soest nieuw Businessclublid

Het nieuwste lid van onze Businessclub is Reinders & van Soest. Reinders & van Soest HRM verzorgt, naar de wens van de ondernemer, alles op het gebied van personeelszaken. Reinders & van Soest combineert haar ervaring bij vele MKB bedrijven, en kan daardoor snel en daadkrachtig optreden. Ze zijn op de hoogte van veranderingen in de wet- en regelgeving en informeren over de gevolgen voor uw bedrijf.  Vanuit hun ervaring kunnen zij ‘best practises’ toepassen en toespitsen naar de bedrijfsspecifieke situatie, waardoor hun inzet zeer efficiënt is.

Door te investeren in goed HRM beleid, kunt u uw medewerkers volop tot bloei laten komen, en met een gemotiveerd en goed opgeleid personeelsbestand uw doelstellingen verwezenlijken. Door adequaat HRM beleid kunnen grote besparingen gerealiseerd worden, bijvoorbeeld bij ziekteverzuim. Aandacht voor medewerkers via gericht HRM beleid betaalt zich meer dan terug. Reinders & van Soest biedt gericht personeelsadvies: deskundig, daadkrachtig en betrokken! Wij heten de twee zussen van Reinders & van Soest van harte welkom bij de Businessclub!