Home » Businessclub » Nieuws » Geslaagde slotavond Businessclub bij Wollebrand

Geslaagde slotavond Businessclub bij Wollebrand

📁 Nieuws businessclub 📅 woensdag 13 juni 2018
Geslaagde slotavond Businessclub bij Wollebrand Geslaagde slotavond Businessclub bij Wollebrand Geslaagde slotavond Businessclub bij Wollebrand

Op donderdag 7 juni vond de slotavond van de Businessclub plaats. Op die avond sluiten de leden van de Businessclub het seizoen op gepaste wijze af. De ontvangst was vanaf 18.30 uur bij Restaurant Wollebrand in Honselersdijk. Dat deze locatie gewaardeerd werd, was al snel duidelijk, want vanaf 18.30 uur was het direct druk. Vooraf hadden nog een aantal spelers van Zondag-1 op de waterski’s gestaan.

Na een gezellige ontvangst, begon de voorzitter, Ted Vollebregt, aan zijn laatste speech van dit seizoen. Hij blikte terug op een seizoen met ups en downs, kondigde het vertrek van een aantal spelers aan en introduceerde nog ons nieuwste Businessclublid, Reinders & van Soest. Ook maakte Ted de speler van het jaar bekend: Jeroen Spruijt!

Na deze onderhoudende toespraak was het tijd voor het BBQ-buffet. Daar werd volop van gegeten. De complimenten waren dan ook talrijk. Ook het dessert-buffet werd erg gewaardeerd! Na het eten was er nog volop tijd om bij te praten en gezellig te borrelen. Dit kon zowel binnen als buiten, want aan de mooie zaal zit ook nog een groot terras met prachtig uitzicht. Tegen 23 uur werd er afgesloten en viel het niet mee om de mensen de deur uit krijgen. We bedanken Barry en Judith Zwinkels van Restaurant Wollebrand voor een heerlijke avond!

Deel dit artikel met je vrienden