Home » De club » Historie » Mooie verhalen » Oude doos 423

Oude doos 423

Gelezen in de Westlandiaan van 21 juni 1967 15e jaargang no. 31

Gesloten seizoen

Nu het niet zonder succes verspeelde Inter Regionale A-kla toernooi achter de rug is, breekt weer voor de hele voetbalafdeling – en bij de handbal dito – een stille periode aan. Een periode welke officieel als gesloten seizoen wordt genoemd, doch waarin slechts gebrek is aan wedstrijden. Want juist in die periode van zeg maar zes à zeven weken komt er tijd vrij naast een weekje vakantie uiteraard, om aan andere werkzaamheden te beginnen. Al enkele weken is erover gesproken in ons contactblad en wij hopen van ganser harte dat de klop om hulpvaardige handen niet bij dovemans oren is gedaan. In elk geval zijn de ijverige werkers weer bijzondere weersomstandigheden en succes toegewenst. In dit gesloten seizoen vindt dan ook nog de jaarvergadering plaats. Secretarissen en penningmeester of andere beheerders van sub-financiën, zijn weer vol accuratie aan hun balans- en jaarverslagen bezig, opdat al het gepasseerde wederom zo duidelijk mogelijk aan de belangstellende leden kan worden voorgeschoteld. En daarbij zijn vanzelfsprekend velen weer benieuwd hoe de club heeft “geboerd”. A. S. vrijdagavond, dus vanavond, komen er graszoden om de doelgebieden op te knappen. Wij zouden het zeer op prijs stellen indien er om 7 uur een aantal leden aanwezig zijn, om de zoden te leggen.( achteraf gelezen dat slechts 1 persoon was gekomen).

MOGEN WE OP UW MEDEWERKING REKENEN ???

Anno 2017 zou ik niet rekenen op veel animo !

LEIDERSWEDSTRIJDEN

Voor de nederlaag serie speelden onze leiders afgelopen vrijdag tegen Monster. Ook deze partij bracht weer winst op voor het Westlandia-gezelschap 2-1. Heden vrijdag 23 juni komt VELO de bekerhoudster. Wij zijn stellig benieuwd hoe dat afloopt! De volgende spelers worden uitgenodigd om 6.45 uur op het terrein aanwezig te willen zijn. (Kent u ze nog?) Peter Hoogerwerf, Ton Kortekaas, Toon Visser, Hans Kos, Jan Middendorp, Peter Behrtel, Hen Schelvis, Piet Koene, Nol Duyvesteyn, Piet van Dijk, Ben Beyer en Geert v. Marrewijk.

OVERDRACHTSWEDSTRIJD

Op dinsdagavond 27 juni zal de traditionele overdrachtswedstrijd plaats vinden tussen het leiderselftal en de jongens, die dit jaar overgaan van de junioren naar de afdeling senioren. Hiervoor worden de volgende heren verzocht om 7.15 uur aanwezig te willen zijn: A. Kouwenhoven, Ant. Kortekaas, A. Visser, J. Middendorp, A. v. de. Berg Azn., H. Kos, H. Schelvis, P. Koene, N. Duyvesteyn, P, v, Dijk, B. Beyer en G. v. Marrewijk.

In de volgende oude doos: Na de vakantie te beginnen met wat berichten uit de Westlandsche Courant van 1923.

Tonoudedoos