Home » De club » Historie » Mooie verhalen » Oude doos 458

Oude doos 458

UIT DE WESTLANDIAAN VAN 24 april 1968

Westlandiaanse krabbels

Het gonst van activiteit rondom de besturen van onze club! Fijn, dat er nu meer clubmensen zijn, die zich gaan inzetten voor het belang van het verenigingsleven. Op de volgende bladzijde ziet u reeds een pennenvrucht van de propaganda-man (zie hieronder kontaktcommissie) , die al het een en ander uit de doeken doet. Als we het goed hebben, dan moet dit een gunstige uitwerking hebben op ieders lidmaatschap; dan is het méér dan alleen contributie betalen en een wedstrijdje spelen alléén. En daar moeten we toch beslist naar toe, De club moet onder haar leden een begrip worden, iets waar je graag lid van bent. Laat ieder op zijn plaats er een graantje van mee trachten te pikken! Succes toegewenst aan de assistenten van het bestuur die dit alles voorbereiden.

Poliotoernooi

Met genoegen maken wij hier enige reclame voor het a. s. zaterdag ( 27 april 1968) te houden polio-toernooi op het Verburch terrein waaraan ons selectie B-elftal deelneemt. Komt kijken in grote getale, dat is gezellig voor de deelnemers en u steunt er een goed doel mee; Het Fonds voor het gehandicapte kind. Zie voor verdere gegevens elders in de Westlandiaan!

Kontaktcommissie

Vorige week donderdag kwam de kontaktcommissie voor het eerst na oprichting bijeen. Het was een levendige vergadering, af en toe zelfs zo levendig dat we elkaar niet meer konden verstaan. Dit mocht echter niet verhinderen, dat er toch enkele concrete punten naar voren kwamen. Er zal zo goed als zeker muziek in de clubtent komen en wel in de vorm van een Juke-box (dat ding stond altijd zo hard). Dit apparaat zal op 11 mei voor de muziek moeten zorgen op het grote feest, dat dan gehouden zal worden ter gelegenheid van de opening van onze tent, die er weer gezellig uitziet, vooral door het werk van enkele zeer ijverige leden. Vooraf zullen enkele combinatie-elftallen tegen elkaar in het veld komen die daarna natuurlijk hun dorst zullen moeten lessen, terwijl diegenen die niet gevoetbald hebben, alvast hun benen los gaan gooien op de dansvloer. Nadere bijzonderheden zullen nog volgen. Maar houdt 11 mei in ieder geval vrij want het wordt een feest dat niemand mag missen.

P.A.A. (Niet bekend wie dat is)

In de volgende oude doos: Na de vakantie, laat u verrassen ?!!

Tonoudedoos