Stuur jouw informatie in voor de website!

Rondom de voetbalvelden gebeurt er natuurlijk van alles. Vaak is dit leuk en handig om te delen met andere leden van de vereniging. Via deze weg biedt Westlandia jou de mogelijkheid om zelf informatie te plaatsen.

Stuur jouw informatie in!

Voldoende informatief of niet, dat maakt niet uit, wij zien graag jouw informatie op de website en in het clubblad verschijnen. Het is namelijk ontzettend leuk om te lezen wat er gebeurt op sportpark De Hoge Bomen. Of dat nou achter de bar, op het veld bij de D5 of een aankondiging van een evenement is.

Het is heel simpel. Je verteld gewoon even kort welke informatie je wilt delen. Een redacteur zal deze tekst nog eens controleren en waar nodig aanpassen om dit vervolgens te delen via de juiste kanalen. Een fotootje erbij maakt het helemaal af (maar dat hoeft niet per se)!

Categorie(*)
Selecteer een categorie

Titel van het bericht(*)
Vul de titel van het bericht in

Bericht(*)
Vul het bericht in

Prioriteit
Vul de prioriteit in

Invalid Input

Je kunt meerdere bestanden versturen door deze vooraf te comprimeren tot 1 bestand (.zip). Foto's en afbeeldingen dienen van voldoende kwaliteit te zijn, met een maximum van 1024px.

Onderstaande gegevens worden niet gepubliceerd op de website maar zijn alleen zichtbaar voor de redactie

Jouw naam(*)
Vul je naam in

Jouw emailadres(*)