Home » De club » Kledingbeleid

Kleding

📁 Nieuws 📅 donderdag 19 juni 2014

Nieuwe tenues voor de jeugd en kledingfonds

Met ingang van het seizoen 2014/2015 gaat Westlandia in de jeugd alle tenues, trainers outfits en leidersjassen vervangen voor nieuwe kleding en gaat er met een speciaal kledingfonds voor de jeugd gewerkt worden.

Afgelopen jaren is namelijk gebleken dat de wedstrijdtenues van jeugdteams na één of twee jaar sponsoring vaak niet meer compleet zijn. Dat geeft een onverzorgde uitstraling en de uniformiteit in de tenues is verdwenen. Westlandia wil de gehele jeugd met begeleiders, leiders en trainers een verzorgde uitstraling geven.

Dit houdt in dat vanaf het seizoen 2014/2015 bijna alle teams in het nieuwe officiële Westlandia tenue gaan lopen. Dat wil zeggen, het Hummel shirt met shirtreclame van ING voorop en Sport2000 op de rug en door de jeugdspelers zelf aan te schaffen Hummel voetbalbroekje en voetbalkousen.
Een paar teams, waar nog bestaande sponsorcontracten van lopen, volgen in de komende jaren. Uiteraard respecteert Westlandia deze contracten.
Mede door het binnenhalen van sponsors ING en Sport2000 is het ook mogelijk om de begeleiding van de jeugd in het nieuw te steken.

Om deze verzorgde uitstraling nu en in de toekomst te behouden, is het kledingfonds opgericht.

Hoe werkt het kledingfonds

Alle jeugdspelers moeten met ingang van seizoen 2014/2015 jaarlijks een bedrag van
€ 10,00 bijdragen aan het fonds. Dit bedrag wordt gelijktijdig met de inning van de jaarlijkse contributie geïncasseerd. Met het kledingfonds voorziet Westlandia alle jeugdteams van bedrukte wedstrijdshirts, een keeperstenue, een centrale kledingtas en kleding voor de trainers en jassen voor de leiders. Ook de vervanging door normale slijtage wordt hieruit bekostigd.
Iedere jeugdspeler is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van het Hummel voetbalbroekje en voetbalkousen van het officiële Westlandia-wedstrijdtenue. Deze zijn alleen verkrijgbaar bij Sport2000 in Naaldwijk.

Eigen verantwoordelijkheid

Raken shirts beschadigd of zoek, dan is het team verplicht zelf voor vervanging te zorgen. Na het seizoen moeten de teams de compleet geleverde centrale kledingtas bij Westlandia inleveren.

Organisatie

Het kledingfonds en de coördinatie ervan ligt in de handen van Gemma en Simone. Zij zullen er voor zorgen dat aan het begin van het seizoen de teams voorzien worden van compleet geleverde centrale kledingtassen.
Voor vragen, opmerkingen en suggesties zijn zij bereikbaar via het mailadres:

Trainingskleding selectie

Sinds het seizoen 2013/2014 wordt er in de selectie in uniforme kleding getraind.
Hiervoor zijn net als vorig jaar weer trainingspakketten te koop tegen gereduceerd tarief bij Sport2000.
Wij raden u aan deze pakketten voor de vakantie te bestellen bij Sport2000, zodat zij ervoor kunnen zorgen op tijd de kleding voor u klaar te hebben in de winkel.