Home » De club » Lid worden?

Lid worden bij Westlandia

📁 De club 📅 dinsdag 28 oktober 2014

Informatie voor alle nieuwe leden van de R.K.V.V. Westlandia

Wanneer uw zoon of dochter ervoor heeft gekozen om bij Westlandia te komen voetballen, dan kunt u de inschrijving in orde maken via Inschrijvingsformulier RKVV Westlandia

Hieronder vindt u antwoord  op de meest gestelde vragen en geven wij aan bij wie u met eventuele andere vragen terecht kan.

Spelertjes van 4 of 5 jaar.

4 / 5 jaar trainen elke zaterdag van 8.45 uur tot 9.45 uur (met uitzondering van de vakanties en de zomerperiode).

Om antwoord te krijgen op alle vragen m.b.t. trainingen verzoeken wij u contact op te nemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spelertjes van 6 jaar.

Westlandia 4 x 4 (6 jaar) trainen elke woensdag van 16.00 uur tot 17.00 uur op Westlandia en op de zaterdagen spelen zij zowel uit als thuis wedstrijden (met uitzondering van de vakanties en de zomerperiode).

Spelertjes die dit kalenderjaar 7, 8, 9 of 10 jaar worden.

Westlandia F en E pupillen trainen op diverse dagen en tijden (met uitzondering van de vakanties en de zomerperiode).

Om antwoord te krijgen op alle vragen m.b.t. trainingen verzoeken wij u contact op te nemen met Ruben Hartman (coördinator E en F teams) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spelertjes die dit kalenderjaar 11 of 12 jaar worden.

Westlandia D pupillen trainen op diverse dagen en tijden (met uitzondering van de zomerperiode).

Om antwoord te krijgen op alle vragen m.b.t. trainingen verzoeken wij u contact op te nemen met Geert van der Meijs (coördinator D teams) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle overige vragen kunt u richten aan de wedstrijdsecretarissen van de betreffende klasse:

Bestuur R.K.V.V. Westlandia.