Verslag insturen

Het voetbalseizoen is weer begonnen. Heerlijk op de zaterdagochtend of –middag een potje voetballen. Of op zondag natuurlijk. Wedstrijden winnen of verliezen, dat maakt niet uit, wij zien graag jouw wedstrijdverslag op de website en in het clubblad verschijnen. Het is namelijk ontzettend leuk om te lezen wat er gebeurt op sportpark De Hoge Bomen. Of dat nou bij de D5 of Zondag 3 is.

Het is heel simpel. Je schrijft gewoon even kort wat er is gebeurd tijdens de wedstrijd. Wie maakte dat fantastische doelpunt? Wie ging er gigantisch in de fout bij die ene tegentreffer? Blundertje van de keeper? En waarom je nu net op het nippertje verloren hebt zonder de scheidsrechter te veroordelen…

Trouwens, het hoeft absoluut geen keurig verzorgd verslag te zijn dat doet aan allerlei ingewikkelde constructies. Helemaal niet zelfs. De wedstrijdverslagen geschreven door een spelertje uit F6 dat bol staat van de ‘en toens’ is toch ook leuk om te lezen? Een fotootje erbij maakt het helemaal af (maar dat hoeft niet per se)!

Westlandia(*)
Selecteer een team

Tegenstander(*)
Vul de naam van de tegenstander in