Home » De club » Vertrouwenspersoon

📁 Nieuws 📅 vrijdag 01 juni 2018
Vertrouwenspersoon Westlandia

Vertrouwenspersoon

Westlandia is mooie grote vereniging waar spelers, trainers, verzorgers, bestuursleden, vrijwilligers en supporters, met veel plezier met voetbal en met elkaar omgaan. We willen graag dat iedereen zich in onze vereniging thuis voelt. Westlandia wil een veilige plek zijn waar pesten, discriminatie, ruzies en ander ongewenst gedrag voorkomen wordt.

Ongewenst gedrag

Toch kunnen zich situaties voordoen waarbij sprake is van ongewenst gedrag. In dat geval is het prettig indien hierover in vertrouwen gesproken kan worden. Westlandia heeft daarom een vertrouwenspersoon aangesteld. Bij een vertrouwenspersoon kun je terecht met vragen die je niet makkelijk stelt aan iemand binnen de vereniging. De vertrouwenspersoon is onafhankelijk en heeft een geheimhoudingsplicht.

Welke situaties?

• Pesten en gepest worden
  • Agressiviteit, bedreiging en/of machtsmisbruik
  • Discriminatie en het gevoel hebben dat je er door je huidskleur, geloof of seksuele voorkeur niet bij hoort
  • Grensoverschrijdend gedrag (Bijv. de manier waarop je benaderd en/of aangeraakt wordt door een teamlid, trainer of coach of gedrag dat je als onprettig ervaart
  • Grensoverschrijdend gedrag bij een ander (Bijv. je denkt dat iemand in jouw directe omgeving hier mee te maken heeft)
  • Zelf beschuldigd worden van eerder genoemd gedrag

Bij wie kun je terecht?

De vertrouwenspersoon die door ons is aangesteld is Sandra Kouwenhoven. Zij stelt zich hieronder voor en is bereikbaar via telefoon 06-51491780 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sandra stelt zich voor

Mijn naam is Sandra Kouwenhoven en ik ben werkzaam als advocaat in Naaldwijk. Ik ben getrouwd met Martin en we hebben 2 dochters. Mijn doel is mensen die ergens mee zitten op een vertrouwelijke manier te woord te staan en samen te zoeken naar een oplossing .