Home » Junioren » Verslagen » Wedstrijdverslag F1 - Westlands Kampioenschap JO9-1

Wedstrijdverslag F1 - Westlands Kampioenschap JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 maandag 17 april 2017
Wedstrijdverslag F1 - Westlands Kampioenschap JO9-1

Datum: 17-04-2017
Uitslag: 2e plaats

Vandaag mochten we weer vroeg uit de veren. De paaseieren zijn net achter onze kiezen. Ditmaal staat het Westlands kampioenschap op het programma bij MVV'27. De editie in de zaal sloten we in december af met een keurige tweede plaats. In de finale was Velo te sterk met 1-0. Aan ons de taak om deze prestatie te verbeteren. Er staan acht wedstrijden op het programma waaronder zeven poulewedstrijden. Elke wedstrijd duurt slechts tien minuten. Scherpte vanaf de eerste minuut is dus nodig.

De eerste twee wedstrijden tegen respectievelijk Monster en competitiegenoot 's-Gravenzande hebben we duidelijk moeite de scherpte te vinden. Beide wedstrijden eindigen in een bloedeloze 0-0. Tegen Maasdijk zijn we duidelijk beter op schot. We stappen met een duidelijke 6-0 overwinning het veld af. Na drie wedstrijden zijn we terug te vinden op een derde plaats. Monster en 's-Gravenzande bezetten momenteel plek 1 en 2. Er is dus werk aan de winkel voor onze jongens. Alleen de eerste positie in de poule geeft recht op de finale. Vervolgens worden KMD (1-0), Naaldwijk (2-0), HVC'10 (3-0) en Schipluiden (1-0) aan de zegekar gebonden. Na een moeizame start weten we alsnog beslag te leggen op de felbegeerde eerste plek in de poule. Dit betekent wederom een finaleplaats op het Westlands Kampioenschap. De prestatie in de zaal hebben we geëvenaard. Nu nog verbeteren. In de finale treden we aan tegen de hoofdklasser Verburch. Een snelle tegengoal komen we helaas niet meer te boven. Verdiend kroont Verburch zich tot Westlands Kampioen. Teleurgesteld, maar stiekem ook trots, nemen onze jongens de 2e plek in beslag. Weer een topprestatie van de mannen. Wat dat betreft zijn het alleen maar hoogtepunten dit seizoen!!