Home » Junioren » Verslagen » Wedstrijdverslag Westlandia JO9-1 - Excelsior Maassluis JO9-1

Wedstrijdverslag Westlandia JO9-1 - Excelsior Maassluis JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zaterdag 16 september 2017

Datum: 16-09-2017
Uitslag: 14 - 4

Westlandia JO9-1  -  Excelsior Maassluis JO9-1

Regen..regen..regen.. nee heel veel regen wacht storten, hozen met bakken uit de lucht kwam er water..
Maar onze bikkels stonden gewoon op het veld voor een potje voetbal tegen Excelsior Maassluis JO9-1.

Vanaf seconde 1 waren de jongens scherp.. gelijk vol en fel op de bal.. op alle fronten werd de tegenstander vast gezet. Binnen de kortste keren was het 3-0.. elke bal was voor Westlandia en onze keeper Sem had nog niks hoeven te doen.
De eerste wervelwind van Westlandia bleef aanhouden.. met rust stonden de jongens zelfs met 9-0 voor.

Na een korte rust.. was het begin van de 2de helft weer even wakker worden... Excelsior had snel 2x gescoord.. en er werden door ons wat duels verloren..een tandje erbij en het verschil werd weer gemaakt.. halverwege de 2de helft stond het 12-4 voor de jongens van JO9-1.

Nog een kleine 10 minuten te gaan.. Westlandia vond het wel prima deze stand en Excelsior kon niet meer.. er werd nog 2x even aangezet en dat leverde ook 2 doelpunten op.

Zo werd de mooie eindstand van 14-4 behaald.

Dit keer geen penalty's aan het einde maar lekker snel een warme douche!!

Jongens super super super goed gevoetbald en met veel plezier ondanks het slechte weer.. #trotsopdejongens