Home » Junioren » Verslagen » Wedstrijdverslag Den Hoorn JO9-1 - Westlandia JO 9-1

Wedstrijdverslag Den Hoorn JO9-1 - Westlandia JO 9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zaterdag 30 september 2017

Datum: 30-09-2017
Uitslag: 5-7

Zaterdagochtend 10:45 de uitwedstrijd bij Den Hoorn. Er waren vandaag 2 afwezigen..Dean en Aymen konden vandaag helaas niet..daarvoor deden Levi en Mick mee. Afgelopen woensdag hadden we al een oefenwedstrijd tegen de jongens van Den Hoorn gespeeld. De oefenwedstrijd werd met 12-6 verloren. De jongens wisten dus dat ze vandaag vol aan de bak moesten voor een goed resultaat.

Sem, Quinn, Jordi, Lars, Daan en Levi vormden de basis vandaag, Mick mocht nog even bijkomen van zijn wedstrijd van JO9-2.

Vanaf minuut 1 waren de groen witten scherp, kort verdedigen, strakke passen..de afvallende ballen werden gewonnen.. en we kwamen terecht op 1-0 door Levi.

De jongens denderde door en we kwamen op 2-0 en liepen met rust uit naar 4-1 voor.

Hopen dat ze dit niveau ook de 2de helft kunnen volhouden.

Even in de 2de helft liep het niet en Den Hoorn kwam dichterbij..4-3.. de jongens waren gelukkig op tijd wakker en het werd snel 5-3..

De jongens bleven lopen..werken en ze lieten mooi voetbal zien.

Een prachtige 7-5 overwinnen en een mooie revanche van afgelopen woensdag!!

Doelpuntenmakers:

Levi 4x