Home » Junioren » Verslagen » Wedstrijdverslag JO9-1 - KMD JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zaterdag 07 oktober 2017

Datum: 07-10-2017
Uitslag: 10-1

Heerlijk vroeg op zaterdagochtend mochten de jongens weer aan de bak. Vandaag was de tegenstander KMD JO9-1.
We speelden op veld 2, de wind vol van de zijkant, want het was een herfstachtige ochtend, gelukkig nog wel droog..
KMD had de aftrap en direct werd de tegenstander opgejaagd.. en met succes... De bal vloog binnen de 20 seconden het doel in van KMD. Mooie start en gelijk de 1-0 door Lars.
Weer mocht KMD een aftrapnemen.. en er weer zaten de jongens er gelijk bovenop.. en bamm weer een doelpunt, dit keer was het Daan die de bal prima het goal in schoot, de wedstrijd nog geen 1 minuut oud en het was al 2-0 voor Westlandia.
De weg naar de 3-0 was 1 van de mooiste van vandaag.. echt iedereen van Westlandia had de bal aangeraakt zonder dat de tegenstander de bal had aangeraakt.. vanaf keeper Sem, die de bal rustig breed gaf, ging de bal via de backs, Quin en Jordi, naar de midmid Lars, die met een steekpass Aymen bereikte, een mooie scherpe voorzet en Daan knalde de bal tegen de touwen.. 3-0!! En alle passjes werden max 2x geraakt, of direct door gekaatst.. wat was dat mooi om te zien, zulke mooie aanvallen!!!
Na de 1ste time out, begon Jordi aan een rush, echter werd deze door de tegenstander onderbroken door een overtreding.
De bal lag op een meter of 17 van het goal.. Jordi legde de bal neer en schoot deze met een droge harde knal zo hoog het doel in!! 4-0!
De jongens denderden heerlijk door, nog een mooie knal van Daan en alweer 5-0 voor,
en net voor de rust knalde Jordi nog nummer 6 erin.
Na de rust ging de jongens heerlijk verder met voetballen, alleen de bal wilde er nog niet in.. de lat en paal werden een aantal keer geraakt, maar na de laatste time out had Lars het heel even op zijn heupen en knalde er in een zeer korte tijd nog 4 doelpunten bij, en in de aller laatste seconde van de wedstrijd, maakte KMD de ere-treffer, waardoor de uitslag op 10-1 kwam!
Mooie wedstrijd jongens.
Met als toppunt het 3de doelpunt,
daar kan het grote Oranje nog wat van leren!!