Home » Junioren » Verslagen » Wedstrijdverslag JO9-1 - SVH JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zaterdag 28 oktober 2017

Datum: 28-10-2017
Uitslag: 5-5

Zaterdag 28 oktober een vroege thuiswedstrijd tegen SVH JO9-1.

Om 8:30 begon de wedstrijd al snel waren de mannen fel op de bal en wonnen veel duels, dit resulteert in veel kansen helaas willen ze er alleen niet in. Maar na een paar mooie passjes stond Lars ineens vrij en knalde verdiend de 1-0 in de touwen.

De jongens vochten voor elke meter en weer waren er veel kansen voor de groen witten. Door een ongelukkig moment werd het 1-1.. waarna Dean door goed doorgaan de voorsprong weer op het scorebord zette. 2-1 voor!!

De wedstrijd ging daarna op en neer. Na een vlotte aanval scoorde Quinn de 3-1.

SVH ging feller spelen en dat resulteerde in 3 doelpunten voor hun.. 4-3 achter..

De mouwen werden opgestroopt en er werd met man en macht aangevallen om de gelijkmaker te zoeken..

Met nog 4 minuten te spelen kreeg Lars  de bal voor zijn voeten en schoot de 4-4 binnen..

SVH zocht direct de aanval na de aftrap en schoot gelijk weer raak.. helaas 5-4 achter..

Nu de laatste minuut werd alles of niets gespeeld.

SVH kreeg een grote kans, deze werd goed verdedigd door Westlandia, maar tijdens het uitverdedigen werd er een overtreding begaan door SVH.

Jordi pakte de bal op.. legde deze neer, op bijna 25 meter van de goal van de tegenstander.

Jordi schoot en de bal vloog door de lucht, zo hoog het goal in!!! 5-5!! Wat een mooi doelpunt!!!

Klasse gespeeld jongens!

Lekker fel en met mooie voetbal!! SUPER!!!