Home » Junioren » Verslagen » Wedstrijdverslag Gravenzande JO9-2 - JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zaterdag 11 november 2017

Datum: 11-11-2017
Uitslag: 9-13

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen 's-Gravenzande op het programma.

Met spelersmutaties (Levi en Luca welkom bij de JO9-1) begonnen de jongens wat zoekende wat resulteerde in een 1-0 achterstand binnen 5 seconden.. snel werden de mouwen opgestroopt en nog voor dat het eerste kwart van de wedstrijd erop zat hadden de groen witten een voorsprong van 6-3!!

Het tweede deel van de eerste helft werd de lijn met goed spel en fel op de bal doorgezet..

Er werden nog 3 mooie doelpunten gemaakt en zo gingen de jongens met een 9-3 voorsprong de rust in.

In de 2 de helft waren allen even van slag..net niet scherp genoeg..en wat wijzigingen van posities leverden kort en snel veel doelpunten van Gravenzande op.. gelukkig waren de jongens op tijd scherp en prikten ze af en toe nog een doelpuntje mee.. uiteindelijk met 9-13 gewonnen!!

Klasse jongens