Home » Junioren » Verslagen » JO9-1 - Forum Sport JO9-1

JO9-1 - Forum Sport JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zondag 14 januari 2018

Vandaag de 1e wedstrijd van het nieuwe jaar. Alle selectieteams van de JO9 en JO8 mochten om 10:00u thuis aantreden tegen Forum Sport.

Na een, jaarlijkse, bespreking van trainer Gerard Mulder waarop de puntjes nogmaals op de i gezet werden, betraden de mannen ruim op tijd het veld. Alle selectieteams speelden op veld 2 tegen Forum Sport dus.

Voor JO9-1 gold dat tegen een aanstaand competitiegenoot. Erg benieuwd dus hoe de krachtverhoudingen waren. En dat was al snel duidelijk. Want na 3 minuten stonden we al met 0-2 achter, De 1e was een afstandsschot dat via de paal caramboleerde tegen de rug van Luca in de goal. De 2e was een hard schot dat Luca prima tegenhield maar de rebound was voor Forum Sport. Pas na 6 minuten kregen wij onze eerste kans maar Lars schoot voorlangs. Daarna was het woord weer aan Forum Sport wat voor het verstrijken van het 1e kwart nog 2x doel trof 0-4.

Een donderspeech van trainer Gerard was nodig om het 2e kwart beter voor de dag te komen. Helaas mocht dit niet baten want na 12 minuten keken we al tegen een 0-6 achterstand aan. Op alle fronten werden we ook afgetroefd. Forum Sport was fysiek sterker, technisch verder, zelfs werden er al steekpassjes gegeven en werd de bal regelmatig achter het standbeen vrijgespeeld. Af en toe kwamen wij voor de goal maar mocht er nog geen doelpunt worden bijgeschreven. Het was dus vooral Forum Sport die het spel dicteerde in de 17e min scoorden ze zelfs 2x 0-8. Daarna nam gelukkig de mannen eens het initiatief. In de 18e min mochten we onze 1e corner nemen. Helaas kwam daar nog geen doelpunt uit. Wel bleven we lang op de helft van Forum Sport. Het werd dit keer beloond met de 1-8 van Lars. Daarna nog kansen maar de snoeiharde uithaal van Jordi belandde op de vuisten van de keeper en de rebound was helaas niet aan ons besteed.

Het 3e kwart ging gelijk op wat erg leuk was om te zien. Aymen tekende voor de 2-8 die voortkwam uit een corner welke even daarna met een hard laag geplaatst schot doel trof. De druk bleef na dit doelpunt aan maar helaas geen goals van onze kant. Het laatste antwoord van dit kwart was van Forum Sport 2-9.

Het 4e kwart was een formaliteit. Het was Forum Sport dat wederom veel sterker was wat resulteerde in nog 3 tegendoelpunten. De eindstand was dus 2-12.

Mannen, echt geen schande om van zo'n ploeg te verliezen. Ze waren op elk vlak gewoon beter en sterker. Niet te hopen dat de rest van de tegenstanders in onze competitie ook zo sterk zijn want dan wacht ons nog een zwaar seizoen. Maar dat zien we tegen de tijd wel. Gewoon hard blijven trainen dan komt vast alles goed. Met frisse moed op naar volgende week.

Wijnand

Deel dit artikel met je vrienden