Home » Junioren » Verslagen » JO9-1 tegen Forum Sport JO9-1

JO9-1 tegen Forum Sport JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zondag 11 februari 2018

Vandaag de 2e competitiewedstrijd van dit kalenderjaar tegen het dit seizoen nog altijd ongeslagen Forum Sport. Eind verleden jaar hebben we al een keer geoefend tegen Forum Sport wat een oorwassing opleverde 2-12. Benieuwd hoe de mannen vandaag voor de dag kwamen.

Met Ché erbij i.p.v. Dean begonnen de mannen om 8:30u aan de wedstrijd. We werden direct vanaf de aftrap naar achteren gedrongen en overlopen. Na 2 minuten stond het al 0-2 Het is dat Luca er nog een paar ballen goed uithaalde en dat de paal en lat in de weg stonden voor Forum Sport.

Na 4 mintuten kregen wij de 1e kans. Lars kwam oog in oog met de keeper van Forum Sport maar was helaas niet succesvol. Het was daarna weer Forum Sport dat de klok sloeg. Met nog 2 doelpunten eindigde het 1e kwart in 0-4.

De mannen werden in de 1e time-out grondig toegesproken door trainer Gerard. Dat was ook direct te zien. Het werd meer een wedstrijd en kwamen meer van ons helft af. Er werd gestreden voor elke meter. Helaas bracht dit geen doelpunten op. Wel ééntje nog van Forum Sport, alleen was het een eigen doelpunt van ons. Bij rust was het dus 0-5.

Na rust was de geest uit de wedstrijd. De mannen zagen in dat het er echt niks te halen viel tegen deze tegenstander en Forum Sport liet de teugels vieren. Met nog 5 doelpunten in de 2e helft bracht Forum Sport de eindstand op 0-10.

Mannen echt geen schande. Deze tegenstander is gewoon te goed. En zal waarschijnlijk ook ongeslagen kampioen gaan worden.

Gewoon ruggen rechten en op naar volgende week dan wacht de uitwedstrijd tegen Quick.

Wijnand