Home » Junioren » Verslagen » JO9-1 - Leidschenveen JO9-1

JO9-1 - Leidschenveen JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 dinsdag 27 maart 2018

Vandaag stond de competitiewedstijd tegen Leidschenveen op het programma.

Met Lars in Lapland (niet lappemand) traden de mannen zonder wissels om 08:30u aan.

Na een wat nerveus begin was het Leidschenveen die de 1e kans kreeg. Maar door een goeie redding van Luca werd die kans niet benut. Helaas op de aanval die volgde was het Leidschenveen die de trekker nu wel succesvol overhaalde 0-1.

De mannen beten zich meer en meer in de wedstrijd alleen tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet. Sterker nog het was Leidschenveen die de marge na 6 minuten verdubbelde na een onhoudbaar hard schot.

De mannen kwamen maar moeilijk in hun spel. Er werd geprobeerd de bal rond te laten gaan maar steeds was een speler van Leidschenveen weer het eindstation.

Na 10 minuten spelen werd een speler van Leidschenveen de diepte ingestuurd en kon ongehinderd voor de 0-3 aantekenen.

De aanval die gelijk hierna volgde was het Levi die oog in oog met de keeper de bal tegen de paal werkte. Dit was ook het laatste wapenfeit van het 1e kwart.

Het 2e kwart was er 1 van weinig hoogetepunten. Alleen Leidschenveen wist in de 12e minuut te scoren 0-4. De kans die wederom Levi kreeg was dit keer ook niet succesvol.

De limonade had ons zichtbaar goed gedaan. Na wat positiewisselingen was het woord nu wel aan ons. Er werd fel van ons afgebeten. Levi kwam in de 5e minuut van de 2e helft na een knappe actie goed door aan de linkerkant en zijn vlammende schot

Kwam via de paal het veld weer in. De scrimmage die daarop volgde was helaas ook niet aan ons besteed. We hielden daarna het initiatief. In de 9e minuut kreeg Jordi de bal aangespeeld en die bedacht zich geen moment en haalde vernietigend uit en eindelijk

Kwam de “hatelijke 0” van het scorebord.

Na een duel was het Aymen die met een bloedneus het veld moest verlaten. Omdat we geen wissels hadden, werd Quinn Zuidgeest van de JO9-2 erbij gehaald.

Mochten de mannen nog wat willen dan moest alles uit de kast gehaald worden.  Er werd echt van alles aan gedaan maar helaas bleven de aansluitingstreffers uit. Het gif was uit de wedstrijd. Leidschenveen mocht nog 3x scoren wat een nare 1-7 eindstand betekende.

Mannen niks aan te doen. Ook deze tegenstander was gewoon beter. Het is een zware poule waar we in zitten dus geen schande.

Maar blijf je inzet tonen. Dat is iets wat uit jezelf moet komen.

Wijnand