Home » Junioren » Verslagen » Monster JO9-1 - JO9-1

Monster JO9-1 - JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zaterdag 05 mei 2018

Op een zonnig en rustgevend sportpark Polanen traden de mannen op voor deze inhaalwedstrijd. Wij waren de enige wedstrijd op het sportpark.  Zonder wissels want Aymen en Luca waren afwezig i.v.m. vakantie maar met Ché (bedankt Ché) en Jordi in de goal en zonder trainer Gerard trapten de mannen ruim voor 10:00u af.

Er werd vanaf de aftrap heel geconcentreerd en goed gevoetbald. Dat betaalde zich al snel uit. In de 3e minuut trapte Jordi goed uit daardoor kon Lars in 1 keer doorstomen naar de goal. Lars hoef je zo'n kans niet te geven en haalde ook doeltreffend uit. Nog geen minuut later was het Quinn die de stand verdubbelde met een harde uithaal. Het redelijk opgekomen publiek zag een heerlijke sportieve wedstrijd in een heerlijk zonnetje en aangename temperatuur en een goede pot van onze mannen. Al snel hadden we door dat ook Monster personele problemen had want normaal gesproken kan Monster meer tegenstand bieden. Maar zeker te vermelden dat de mannen een hele sterke pot speelden. Vlak voor de 1e time out was het wederom Lars die een prima aanval opzette. Hij zocht Levi voor een één twee en vond hem ook. Levi legde keurig terug en de 0-3 was een feit. In de blessuretijd van het 1e kwart deed Monster nog wat terug 1-3.

De time out werd goed gebruikt om even op adem te komen want zonder wissels spelen en een redelijk warme temperatuur is niet niks.

Het 2e kwart gingen de mannen vrolijk door waar ze bij gebleven waren. Goed voetbal en plezier uitstralen. Al in de 11e minuut tekende Quinn alweer voor de 1-4. Wederom een minuut later was het weer door Quinn 1-5. Zijn schot was zo hard dat de keeper geen controle over de bal had en daardoor de bal in het doel belandde. Vlak daarna liet Lars weer van zich spreken en maakte alweer zijn 3e goal van de ochtend. We gingen dus rusten met een fraaie 1-6 tussenstand. De rust werd weer goed benut. Bij Quinn en Levi gingen de hemden uit want het werd toch wel warm. De leiders Barry en Niels hoefden de mannen alleen maar te complimenteren en aan te geven om op deze manier door te gaan. En dat deden ze ook.

Jordi had vlak na rust weer een puike uittrap die bij Levi belandde en hij rondde bekwaam af 1-7. En we gingen vrolijk verder. In de tussentijd had Dean samen met Jordi achterin alles onder controle. Lars mocht in de 25e minuut alweer zijn 4e doelpunt van de wedstrijd noteren want na een mooie actie van Quinn vanaf rechts belandde de bal bij Lars 1-8. Nu was de periode van Ché aangebroken. Hij schreef namelijk de volgende 4 doelpunten bij op zijn rekening. De 1-9 was een verwoestende uithaal met zijn favoriete linkerbeen. Monster deed even wat terug maar eerlijkheidshalve gezegd was dat wel de mooiste van de ochtend. Een jongen van Monster dribbelde in en had een geweldige boogbal in petto. Deze belandde over iedereen heen in de kruising. Na de laatste time out was het dus weer Ché die losging. Met een glaszuivere hattrick bracht hij de stand op 2-12. De 2-10 kwam tot stand na goed voorbereidend werk van Quinn, de 2-11 was wederom een verwoestende uithaal en de 2-12 een intikker maar ook die telt. Het slotakkoord was van Lars die zijn 5e van de wedstrijd maakten. De scheidsrechter vond het wel welletjes en blies 2 minuten voor het einde af.

Mannen een super pot gespeeld. Houd dit vol voor de resterende 3 wedstrijden. Wij hebben van jullie genoten.

Wijnand