Home » Junioren » Verslagen » Toernooi JO9-1

Toernooi JO9-1

📁 Verslagen - junioren 📅 zondag 03 juni 2018

Vandaag het laatste toernooi van het seizoen en tevens ook de laatste speeldag als JO9-1. Na vandaag staat het vizier gericht op JO10. Met een voltallig team, alleen trainer Gerard was er niet bij, meldde  de 1e zich om 12:20u op het sportpark van DWO. Met de nadruk op melden. Levi meldde ons team alvast maar aan waardoor de leiders Barry en Niels geen info meer kregen van de "toernooicommissie". Belachelijk! We struinden het park maar af op zoek naar veld 2. Na lang gezoek, kwamen we wel op veld 2 uit maar dat bleek van een andere vereniging. Wat bleek nu, het hoofdveld was verdeeld in 2 velden wat veld 1 en veld 2 bleek te zijn. De ouders zochten maar een leuk plekje langs het hoofdveld want hier zouden we de rest van de middag aangenaam met elkaar vertoeven. Want onderling hadden we het heel gezellig maar de organisatie van het toernooi bleek ver te zoeken. 2 jongens net iets ouder dan onze mannen moesten alle wedstrijden van onze poule verzorgen. Geen EHBO, geen speaker zelfs geen muziekje uit de speakers. Prijsuitreiking was direct na de laatste wedstrijd. Op een omgekeerd kratje stonden de bekers en snel kreeg iedereen de bekers om maar snel naar huis te gaan. Volgend jaar maar niet meer ingaan op een evt uitnodiging van DWO. Bij deze wil ik iedereen hartelijk bedanken die dit seizoen zijn steen(tje) bijgedragen heeft. Hieronder de uitslagen, geschreven door Levi.

Eerste wedstrijd tegen Voorschoten '97 hadden we verloren, alle kansen die we hadden gingen mis 0-1.

Tweede wedstrijd s-Gravenzande. BNO

Derde wedstrijd tegen Graaf Willem II Vac. 1-0 Lars, 2-0 Levi kneiterhard schot Levi, 3-0 Levi alleen op de keeper af, Jordi 4-0, 5-0 Dean, afstandsschot 6-0 Levi  20e min

4e DWO

7e min Lars bal van de keeper tegen Lars aan