Home » Nieuws » Steun Westlandia met Sponsorkliks

Steun Westlandia met Sponsorkliks

📁 Nieuws 📅 maandag 28 november 2016

Wist je al dat je de club gratis kan helpen door te shoppen via Sponsorkliks?

Wat is Sponsorkliks?
Sponsorkliks is een initiatief waarmee je aangesloten verenigingen financieel kunt steunen. Dit doe je door aankopen die je via internet doet, bijvoorbeeld via Wehkamp, Bol.com of Zalando, te doen via Sponsorkliks. Dit heeft geen invloed op jouw aankopen en kost je niets extra’s, maar de club ziet een klein deel van het aankoopbedrag van de webwinkel terug gestort. Kortom, het kost je niets meer en toch steun je ons ermee.

Hoe werkt het?
Als je iets wil kopen via internet, ga dan eerst naar onze sponsorklikspagina, en selecteer daar de winkel waar je je bestelling wil plaatsen. Je komt nu op de website van die winkel terecht, die er verder uit ziet zoals hij ook zou doen als je er niet via Sponsorkliks was gekomen. Plaats je bestelling, reken af, en je bent klaar. Vanaf het moment dat je bij de webshop terecht bent gekomen heb je er niks meer van gemerkt, maar je aankoopbedrag is wel doorgegeven aan Sponsorkliks, dus wij zijn er mee geholpen!

Het kan natuurlijk gebeuren dat de winkel die je zoekt er niet tussen staat bij Sponsorkliks. In dat geval is er niks aan te doen, en kan je ons met die aankoop niet steunen. Dat is natuurlijk geen ramp, het zou alleen wel jammer zijn als je dat met een aankoop die wél via Sponsorkliks kon ook niet doet. Het is voor ons immers gratis inkomsten!