Home » Nieuws » Ouders, pak de handschoen op!!

Ouders, pak de handschoen op!!

📁 Nieuws 📅 vrijdag 06 oktober 2017
Ouders, pak de handschoen op!!

De seizoenstart ligt alweer achter ons, we zijn weer aan het voetballen. Maar vraag niet hoe! We hebben veel waardering voor de groep vrijwilligers die een wedstrijdje willen fluiten, training willen geven, als leider willen optreden of de vlag ter hand willen nemen, maar deze groep is helaas veel te klein is om alle teams de juiste aandacht te geven.

Het zijn eigenlijk altijd weer dezelfde mensen die dit dan oppakken, terwijl er vaak voldoende ouders (met voetbalkennis) langs de lijn staan die weten hoe het werkt. Ouders, laat dit niet gebeuren en steek de handen uit de mouwen. Pak die vlag of neem die fluit ter hand. We laten het toch niet zover komen dat wedstrijden niet door kunnen gaan omdat er geen scheidsrechter of leider is?

Doe mee en zeg ‘ja’ als er een beroep op je wordt gedaan!

Een vereniging zijn we tenslotte met zijn allen!

Bestuur RKVV Westlandia