Home » Nieuws » Commissie Lief en Leed

Commissie Lief en Leed

📁 Nieuws 📅 donderdag 12 oktober 2017

Westlandia heeft een nieuwe commissie opgericht die de betrokkenheid vergroot binnen onze club, te weten de commissie Lief en Leed.
Deze commisie wil heel graag reageren wanneer er iets gebeurt met de leden, vrijwilligers etc van de vereniging. Denk aan leuke gebeurtenissen zoals een geboorte, een huwelijk of een jubileum. ook verdrietige gebeurtenissen zoals een ziekenhuisopname, een (ernstige) ziekte of overlijden moeten de nodige aandacht krijgen.

We kunnen dit niet alleen want wij zijn natuurlijk niet alleswetend. Hierbij dan een oproep aan jullie allemaal: Laat ons weten wat er binnen de vereniging speelt! De dames Irma van Marrewijk en Marlene Enthoven zijn de aanspreekpunten van deze commissie.

We doen een oproep aan de leiders of andere betrokkenen om aan hen door te geven waar en bij wie de benodigde aandacht gegeven kan worden.

Zij zijn bereikbaar via de email: liefenleed@rkvv-westlandia of op telefoonnummer 06-22245589/06-42930184.