Home » Nieuws » Westlandia jeugdselectietrainers tekenen contract

Westlandia jeugdselectietrainers tekenen contract

📁 Nieuws 📅 dinsdag 28 november 2017
Westlandia jeugdselectietrainers tekenen contract

Afgelopen zondag was het zover. De jeugdcoordinatoren en jeugdtrainers werden voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste elftal tegen De Meern uitgenodigd om hun contract te komen tekenen. Door omstandigheden was het niet eerder mogelijk om een tekensessie met de jeugdtrainers te organiseren.

Met een feestelijk tintje omkleed en onder toeziend oog van Westlandia voorzitter Geo van der Wilk, secretaris Karin van der Meijs, Ton van Marrewijk, John Vollebregt en Leo Schelvis vanuit de TC-jeugd kreeg eenieder zijn aanbieding voorgelegd.

Westlandia is er trots op dat een groot deel van de bestaande groep trainers onder leiding van jeugdcoördinatoren Stefan Alberts (O19 tot en met O12) en Ruben Hartman (O11 tot en met O8) ook dit seizoen weer aan Westlandia verbonden blijft.

Westlandia is bijzonder tevreden met de ontwikkeling van de jeugdselectie teams. Westlandia speelt met O13-1, O15-1 en O17-1 in de landelijke 3e divisie en met de O19-1 zelfs in de landelijke 2e Divisie tegen gerenommeerde clubs als MVV Maastricht, Fortuna Sittard en Quick Boys. We nodigen u vooral uit om eens naar deze teams te komen kijken!

De Westlandia jeugdopleiding heeft als doelstelling om spelers voor haar zaterdag- en zondagselecties op te leiden, waardoor de clubcultuur en herkenbaarheid van deze teams ook in de toekomst geborgd blijft. Ook dit jaar zijn er weer verschillende A-junioren aangesloten bij de zaterdag- en zondagselectieteams.

Onderstaand de trainersstaf:

Jeugdcoördinator O19 – O12 - Stefan Alberts

O19 - Roy Kappenburg & Remco de Graaf

O17 - Martin Onderwater & Robin Sta

O15 - Edwin van de Nouweland & Hans van der Kruk

O13 - Kevin van Dijk, Vince van Hagen en Revy Verbeek

Jeugdcoördinator O11 – O8 - Ruben Hartman

O11 - Arnold Korving, Stef Geertsema, Lars van Marrewijk, Ricardo vd Zalm

O9 - Gerard Mulder, Youri vd Borg, Jeroen Braat

Keepers - Brian Janssen, Stijn van Beek

De jeugdopleiding is volop in ontwikkeling waarbij ruimte is voor getalenteerde coaches die zich willen ontwikkelen.

Geïnteresseerde coaches kunnen contact opnemen met Stefan Alberts (06-48422436).

Westlandia wenst haar jeugdselectietrainers ook dit seizoen veel succes en plezier!!