Home » Nieuws » Westlandia gaat naar Oldenzaal

Westlandia gaat naar Oldenzaal

📁 Nieuws 📅 vrijdag 01 december 2017

A.s. zondag gaat Westlandia naar Quick'20 te Oldenzaal.  Hekkesluiter Quick'20 is de tegenstander, maar 3 wedstrijddagen geleden vertoefde Westlandia ook nog in de onderste regionen van de ranglijst.  Wederom dus een verre uitwedstrijd, maar als de 3 punten mee terug kunnen in de bus zou dat welkom zijn.  Quick'20 heeft tot nu toe 4 punten bijelkaar gesprokkeld, waar Westlandia de laatste 5 wedstrijden ongeslagen is gebleven en totaal 14 punten heeft.  Ook de ziekenboeg is zo goed als ledig, dus genoeg keus voor de trainers.   Quick'20 speelt op sportpark Vondersweijde aan de Primulastraat 15 te  7572AS Oldenzaal.  De aanvangstijd is 14.00 uur.

jong Westlandia gaat naar Laakkwartier.  De mannen moeten nu bij de les blijven om aan te blijven haken bij de kopgroep.  Laakkwartier heeft het moeilijk en staat op een 12e positie op de ranglijst, waar Westlandia op een 3e plaats staat op de ranglijst.  Laakkwartier speelt aan de Jan van Beersstraat 69 te den Haag.  De aanvangstijd is 11.30 uur