Home » Nieuws » RKVV Westlandia zoekt een energieke Verenigingsmanager!

RKVV Westlandia zoekt een energieke Verenigingsmanager!

📁 Nieuws 📅 dinsdag 19 juni 2018

Wil jij de organisatie van één van de grootste voetbalverenigingen in het Westland komen versterken? Ben jij een “spin in het web” die zaken echt gedaan krijgt?

De organisatie
RKVV Westlandia is een toonaangevende amateurvoetbalvereniging in Naaldwijk.
Westlandia heeft ruim 1000 leden en meer dan 50 teams. Wij zijn ambitieus, hebben een grote jeugd- en seniorenafdeling en zijn ook actief met damesvoetbal.
Binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een energieke verenigingsmanager.

De functie
De aan te stellen verenigingsmanager zal een belangrijke spin in het web functie hebben binnen onze vereniging. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse reilen en zeilen op de club. De verenigingsmanager rapporteert aan het bestuurslid algemene zaken.

De taken

• Coördinatie vrijwilligerswerk en vrijwilligers
  • Aansturing activiteitencommissie en organisatie evenementen (geen toernooien)
  • Beheer gebouwen, aansturing onderhoudscommissie
  • Verantwoordelijk voor wedstrijdsecretariaat coördinerend, alsmede verantwoordelijk voor wedstrijdsecretariaat selectieteams jeugdafdeling
  • Communicatie/verantwoordelijkheid inzake afkeuringen trainingen en wedstrijden
  • Verantwoordelijk voor de wekelijkse indeling van velden, kleedkamers en speelschema’s
  • Onderhouden van contacten met de gemeentelijke diensten
  • Toezicht op schoonmaakwerkzaamheden
  • Inkoop en beheer materialen en middelen
  • Onderhouden van contacten met leveranciers
  • Coördinatie opening en sluiting kantine, gebouw en velden
  • Toezien op het naleven van de huisregels

Werktijden en dienstverband
Wij bieden een dienstverband van gemiddeld 24 tot 32 uur per week. Werktijden en dagen zullen in overleg worden vastgesteld, met dien verstande dat:

• tijdens het seizoen (van half augustus tot half juni) vaak meer gewerkt wordt en buiten het seizoen minder;
  • een deel van het werk doordeweeks overdag kan worden gedaan, maar aanwezigheid met regelmaat op doordeweekse avonden en op zaterdag en zondag essentieel is om de functie goed te kunnen vervullen.

Wat gevraagd wordt

• verbinder, pro-actief, hands-on en probleemoplosser
  • organisatietalent (overzicht, coördinatie, planning, focus)
  • leidinggevende vaardigheden (motiveren en stimuleren van vrijwilligers, taken verdelen en delegeren, teamvorming)
  • goede sociale vaardigheden/vrolijk karakter (contact kunnen maken met zeer verschillende mensen, omgaan met emoties, weerstanden en kritiek en ook: gastheer of gastvrouw pur sang)
  • affiniteit met voetbal
  • MBO/HBO werk- en denkniveau

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van leeftijd, ervaring en competenties is er sprake van een passende beloning. De werknemer heeft recht op 25 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld over het bruto basis jaarsalaris, beide naar rato van het dienstverband. Het opnemen van vakantie gebeurt in onderling overleg.

Belangstelling?
Voor vragen naar aanleiding van deze oproep kunt u contact opnemen met het bestuurslid algemene zaken Nico Arkesteijn op M 06 16175620 of via het
e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw belangstelling voor deze functie kunt u vòòr 1 juli 2018 kenbaar maken door het inzenden van uw CV met een korte motivatie naar voornoemd e-mailadres.