Home » Nieuws » Nieuws dames en meisjes » Dames beginnen goed aan competitie

Dames beginnen goed aan competitie

📁 Dames en meisjes 📅 maandag 19 september 2016
Dames beginnen goed aan competitie

Afgelopen zaterdag stond voor zowel dames 1 als 2 de eerste competitiewedstrijd op het programma tegen KMD.

Dames 2 begon goed aan de wedstrijd, maar wist helaas een 2-0 voorsprong niet vasthouden. Eindstand 2-2.

Dames 1, ongeslagen in de beker, begon wat zenuwachtig aan het duel. Ze speelden niet zoals in de voorgaande bekerwedstrijden.
Het mindere spel resulteerde in een snelle 0-1 en was er de hoop dat de dames zich zouden herpakken. De 1-1 volgde snel, maar het spel werd er niet beter op. Ruststand 1-3.

Tijdens de rust kon het een en ander besproken worden en dit was te zien in de 2e helft. Een veel feller Westlandia, die voor elkaar wilde knokken. Een paar minuten voor tijd stond het 3-3, alleen voelde je dat er een overwinning in de lucht hing. Vlak voor tijd viel de terechte 4-3 en pakte de dames de eerste 3 punten van het seizoen.

Zaterdag 24 september gaat dames 2 op bezoek bij Lyra en woensdag 28 september gaat dames 1 voor de 2e competitiewedstrijd naar Excelsior Maassluis.

Foto:
Nieuwe shirtsponsor: Garage Schellenboom

Staand: Jolien(grensrechter), Laura(trainer/coach), Eva, Nadine, Renate, Vera K, Corine, Tessa, Leonard(vezrorger)
Zittend: Vera v E, Imane, Patricia, Sascha, Gina, Danielle