Home » Nieuws » Nieuws junioren » Inleveren wedstrijdkleding, wedstrijdballen, trainingskleding trainers & leiders overige selectie-jeugdteams

📁 Junioren 📅 dinsdag 23 mei 2017

Allereerst wil Westlandia jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de geleverde inzet in het seizoen 2016/2017 en hoopt dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op het afgelopen seizoen. Zonder de inzet van zoveel vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan.

Het seizoen nadert alweer het einde. Dit betekent voor een aantal vrijwilligers een drukke tijd. Alle wedstrijdkleding, trainingspakken van trainers en leiders, wedstrijdballen, e.d. worden weer ingenomen op de vereniging.

Let op!

Alleen de trainingspakken van de trainers en leiders die stoppen moeten worden ingeleverd, degenen die doorgaan volgend seizoen kunnen deze uiteraard behouden.

Beste trainers en leiders van de  Jo19, Jo17, Jo15, Jo13, Jo11 & Jo9 en 4x4

Inleveren kan gebeuren op maandag 19 juni of dinsdag 20 juni van 19.00 tot 21.00 uur.

Om een en ander soepel te laten verlopen hier enkele richtlijnen:

Wij zouden graag van jullie ontvangen:

• Een schone complete tas met schone wedstrijdkleding. (tassen met ongewassen kleding worden niet in ontvangst genomen, gaarne ook de tassen schoon inleveren)
  • Wedstrijdballen,
  • Ballennet,
  • Bidons,
  • Trainingspakken & Trainingsjassen leiders en trainers

Mochten er nog zaken zijn waar jullie vragen over hebben, kunnen jullie contact opnemen met Bianca of Jacqueline.

Bianca                  06-12.56.71.34

Jacqueline          06-30.60.39.45