Home » Nieuws » Nieuws junioren » Rijk Zwaan JO13:1 & JO15:1 selectie toernooi

Rijk Zwaan JO13:1 & JO15:1 selectie toernooi

📁 Junioren 📅 maandag 29 mei 2017
Rijk Zwaan JO13:1 & JO15:1 selectie toernooi

Rijk Zwaan Nieuw JO13:1 & JO15:1 selectie toernooi op maandag 5 juni.

A.s. maandag vindt op Westlandia weer het Nieuw JO13:1 & JO15:1 selectie toernooi plaats. Niet meer onder de naam Muller / Damen Assurantiën maar het toernooi draagt vanaf nu de naam van de nieuwe sponsor ‘’Rijk Zwaan’’.

Rijk Zwaan ontwikkelt groenterassen en verkoopt daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. Zij zijn een snel groeiend familiebedrijf dat continu investeert in onderzoek en ontwikkeling. De mens staat bij Rijk Zwaan centraal. Circa 2.600 medewerkers in meer dan 30 verschillende landen zetten zich dagelijks met veel plezier in voor de ontwikkeling van gezonde en aantrekkelijke groenten. Een prachtig bedrijf, dat zijn naam verbindt aan een prachtig toernooi.

Het deelnemersveld bestaat uit maar liefst 12 JO13:1 teams en 8 JO15:1 teams. Allemaal teams van verenigingen met een gerenommeerde jeugdopleiding en tevens teams die in de competitie op een zeer hoog niveau acteren.

De Westlandia teams komen beide komend seizoen uit in de 3e divisie landelijk.

Deelnemersveld JO13:1

6. Quick Boys

7. Spartaan ‘20

8. Westlandia

Dit toernooi wordt voor de 4e keer op rij georganiseerd, en nog niet eerder wat het deelnemersveld van een dergelijk niveau. Uiteraard staan alle wedstrijden onder leiding van KNVB scheidsrechters. De organisatie is druk doende met de laatste voorbereidingen en heeft er heel veel zin in.

Afgelopen Hemelvaartsdag trok het Rijnpoort Makelaars JO17:1 & JO19:1 al de aandacht van meerdere scout van diverse betaald voetbal verenigingen en waren er zelfs profvoetballers aanwezig. Dit zal met zo’n deelnemersveld komende maandag niet anders zijn.

Een toernooi waar de echte voetballiefhebber bij moet zijn!

Klik hier voor het programmaboekje!

Toernooi commissie R.K.V.V. Westlandia.