Home » Nieuws » Nieuws junioren » Westlandia jeugd in het nieuw.

Westlandia jeugd in het nieuw.

📁 Junioren 📅 dinsdag 23 januari 2018
Westlandia jeugd in  het nieuw. Westlandia jeugd in  het nieuw. Westlandia jeugd in  het nieuw.

Sinds augustus van dit jaar zijn Jacqueline Krom en Bianca le Duc heel serieus bezig met het aankleden van de jeugdteams van Westlandia. Voor de spelers is het een kick om in een mooie nieuwe outfit te mogen voetballen, een sporttas erbij en misschien een trainingspak. Dat is mogelijk met hulp van sponsors.

Levoplant, Together with the lion.

Wij zijn Levoplant, een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van Phalaenopsis en Cordyline australis. Wij behoren tot de top van de potplantenkwekerijen in Nederland

Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de Phalaenopsismarkt met een glasoppervlakte van 14 ha verdeeld over 4 locaties in Westland.

Wij zijn kwekers van kwaliteit en leveranciers van betrouwbaarheid.

Op zaterdag 11 november van het vorige jaar kregen spelers van 4 jeugdteams nieuwe gesponsorde sportkleding. Uiteraard in het bijzijn van de vele sponsoren. De teams met de sponsors werden meteen voor de eeuwigheid vastgelegd door Peter van Leeuwen.

We gaan de teams een voor een voorstellen. We beginnen met JO12-1.

Dit team speelt dit seizoen voor het eerst op een ‘heel’ veld. Vorige jaar was het nog 9 tegen 9. En nu 11 tegen 11. Dat was een grote overgang: meer spelers en een groter veld. Het wennen aan die veranderingen gebeurde ‘met vallen en opstaan’, vertelt Jan Valstar. Hij begeleidt JO12. Het team wordt getraind door het duo Guido Eskinasi en Revy Verbeek. De aanpassing aan de afmeting van het veld is inmiddels goed uitgepakt. In het eerste gedeelte van de competitie zijn de jongens op een tweede plaats geëindigd in de hoofdklasse. Er werd met een keer met 8 – 2 gewonnen van RKAVV, slechts één keer was de tegenstander te sterk. Dat waren de buren uit ’s-Gravenzande van FC ’s-Gravenzande. Die wedstrijd was een van de eerste wedstrijden. Tweemaal behaalde het elftal een gelijkspel.

  

Virro European Textiles

Dit bedrijf is een kledingmerk en een kledingproducent van bedrijfskleding en staat creatief en kwalitatief op een hoog niveau. Virro heeft een vaste collectie van polo’s, sweaters en vesten. Daarnaast kan ‘custome made’ kleding door de klant ontworpen worden, eventueel in samenwerking met Virro.

Naast een kantoor in Maasdijk is er een groot magazijn in Stadskanaal met meer dan 50.000 kledingstukken op voorraad. De fabrieken staan in Portugal waar de kleding op een juiste en verantwoorde manier gemaakt wordt. Wil je meer weten neem dan een kijkje op de website: www.virro.nu.

In de hoofdklasse zijn 2 poules. De beste 6 ploegen in elke poule spelen na de winterstop in een soort kampioenspoule. Door de tweede plaats van onze JO12-1 hebben zij zich daarvoor geplaatst. En wie weet gaan ze bovenin meedraaien.

De eerstkomende wedstrijd is een oefenwedstrijd  op 20 januari tegen Nieuwerkerk. In februari begint de tweede helft van de competitie.

AAD BOM Bouwkundig Ontwerp- en Adviesburo

Dit bedrijf ontwerpt en adviseert al meer dan 30 jaar bij echt alles wat komt kijken bij de bouw van particuliere vrijstaande woningen, kantoor- en bedrijfspanden. Dat gebeurt in overleg en met inspraak over vormgeving en uitstraling. Het indienen van de bouwaanvraag, een offerte-aanvraag bij de aannemer inclusief bouwbegeleiding tot en met de oplevering. Dat alles is bij ons bedrijf in goede handen.

Jan Valstar vertelt, dat de sfeer in het team prima is. Alles gebeurt samen.

De jongens van JO12-1 hebben op 3 maart nog een mooie wedstrijd in het verschiet. Dan is Feyenoord JO11-1 op De Hoge Bomen hun tegenstander. Om 10.00 uur.

Uitzendburo Tradiro BV

Ons vooruitstrevende en informele uitzendbureau is hoofdzakelijk actief in de tuinbouw. Wij zijn al 10 jaar actief binnen de tuinbouw en sinds 3 jaar ook hier buiten in de logistieke en technische sector. Ons werkgebied is door heel Nederland met het hoofdkantoor in Vlaardingen. Tradiro wil zich blijven ontwikkelen en doorgroeien.

Wij vinden het belangrijk om sport een warm hart toe te dragen en daarom sponseren we RKVV Westlandia JO12-1.

JvdM

Deel dit artikel met je vrienden