Home » Nieuws » Nieuws junioren » Selectie toernooien Westlandia 2018

Selectie toernooien Westlandia 2018

📁 Junioren 📅 donderdag 15 maart 2018

Hierbij stellen wij graag de toernooi sponsoren van 2018 aan u voor.

De toernooiagenda van de thuis selectietoernooien ziet er als volgt uit:

• 2 april: Het Ton Ballering JO8:1 en JO10:1 selectietoernooi.
  • 2 mei: Het Bakkerij Paul Schalke JO9:1 en JO11:1 selectietoernooi.
  • 10 mei: Het Rijk Zwaan JO12:1 en JO13:1 selectietoernooi.
  • 25 augustus: Het Rijnpoort Makelaars JO15:1 selectietoernooi.
  • 25 augustus: Het Virro European Textiles  JO14:1 selectie toernooi.

rijkzwaan

Rijk Zwaan ontwikkelt groenterassen en verkoopt daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. Zij zijn een snel groeiend familiebedrijf dat continu investeert in onderzoek en ontwikkeling. De mens staat bij Rijk Zwaan centraal.

Circa 2.600 medewerkers in meer dan 30 verschillende landen zetten zich dagelijks met veel plezier in voor de ontwikkeling van gezonde en aantrekkelijke groenten.

rijnpoort makelaars

Rijnpoort Makelaars. Als koper of verkoper van onroerend goed eist u een vakkundig advies en de beste service. En terecht! Bij Rijnpoort Makelaars bent u al 40 jaar aan het juiste adres!

Zij combineren de jarenlange ervaring en vakkennis met persoonlijke en sociale betrokkenheid om u goed van dienst te kunnen zijn. Met uiterste zorgvuldigheid zorgen goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers dat uw (woon)wensen in vervulling gaan.

schalke

Bakkerij Paul Schalke is een familiebedrijf waar al drie generaties lang alles draait om het maken van het aller lekkerste brood en banket. Met creativiteit, passie en een ambachtelijke aanpak weten zij hun klanten keer op keer te verrassen.
Zij beschikken over een eigen bakkerij, waar kundige en gedreven brood- en banketbakkers elke dag verse producten bereiden. En dat proeft u!

ton

Dhr. Ton Ballering is van 2002 t/m 2007 voorzitter geweest van de RKVV Westlandia en daarna benoemd tot ere lid van onze vereniging. Inmiddels geniet de heer Ballering  al een aantal jaren van zijn pensioen maar is bijna nog dagelijks aanwezig op de club. Zelf heeft hij een aantal vrijwilligerstaken op zich genomen en verleent hand en spandiensten aan alle vrijwilligers die dat wensen.

Eén van de velen Westlanders met een groen / wit hart

virro

Virro European Textiles. Verantwoord ondernemen, kwaliteit en snelheid, dat is waar het bij Virro om draait. Virro European Textiles is ontstaan vanuit de marktvraag naar kleine oplages bedrijfskleding van zeer goede kwaliteit. Mede om die reden is het dit bedrijf mogelijk om al vanaf vijftig stuks uw custom made polo's, vesten of sweaters te bestellen. Basics die op voorraad liggen, kunt u zelfs al per stuk kopen! Uiteraard kunnen wij ook in bestellingen met grote aantallen voorzien, zowel voor basiskleding als speciale orders, zoals 'shoes for business' of de bekende 'klikriem'. Verder kunnen wij uw gehele kledingtraject begeleiden en produceren - van jassen en t-shirts tot aan broeken en sweaters.

Deelnemersveld

Hier vind je een overzicht van de deelnemers aan de slectietoernooien vind je een overzicht van de deelnemers aan de slectietoernooien.