Home » Nieuws » Nieuws junioren » Inleveren wedstrijdkleding, wedstrijdballen, trainingskleding trainers & leiders overige selectie-jeugdteams (2)

📁 Junioren 📅 zondag 03 juni 2018

Allereerst wil Westlandia jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de geleverde inzet in het seizoen 2017/2018 en hopen dat jullie met een goed gevoel terug kunnen kijken op het afgelopen seizoen. Zonder de inzet van zoveel vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan.

Het seizoen nadert alweer het einde. Dit betekent voor een aantal vrijwilligers een drukke tijd. Alle wedstrijdkleding, trainingspakken van trainers en leiders, wedstrijdballen, e.d. worden weer ingenomen op de vereniging.

Let op!

Alleen de trainingspakken van de trainers en leiders die stoppen moeten worden ingeleverd, degenen die doorgaan volgend seizoen kunnen deze uiteraard behouden.

Beste trainers, leiders en van de Jo19, Jo17, Mo17, Jo15, Mo15, Jo13, Jo12, Jo11, Jo10, Jo9, Jo8, Jo7 en 4x4

Inleveren kan gebeuren op maandag 11 juni of dinsdag 19 juni van 19.00 tot 21.00 uur.

Om een en ander soepel te laten verlopen hier enkele richtlijnen:

Wij zouden graag van jullie ontvangen:

• Een schone, complete tas met schone wedstrijdkleding. (tassen met ongewassen kleding worden niet in ontvangst genomen, gaarne ook de tassen schoon inleveren)
  • Wedstrijdballen,
  • Ballennet,
  • Bidons,
  • Trainingspakken & Trainingsjassen leiders en trainers

Mochten er nog zaken zijn waar jullie vragen over hebben, kunnen jullie contact op nemen met Bianca of Jacqueline.

Bianca                    06-12567134

Jacqueline               06-30603945