Home » Nieuws » Nieuws junioren » Een zinderende ontknoping van het Bakkerij Paul Schalke JO9-1 & JO11-1 selectie toernooi.

Een zinderende ontknoping van het Bakkerij Paul Schalke JO9-1 & JO11-1 selectie toernooi.

📁 Junioren 📅 donderdag 03 mei 2018
Een zinderende ontknoping van het Bakkerij Paul Schalke JO9-1 & JO11-1 selectie toernooi. Een zinderende ontknoping van het Bakkerij Paul Schalke JO9-1 & JO11-1 selectie toernooi. Een zinderende ontknoping van het Bakkerij Paul Schalke JO9-1 & JO11-1 selectie toernooi. Een zinderende ontknoping van het Bakkerij Paul Schalke JO9-1 & JO11-1 selectie toernooi.

Onder bijna ideale weersomstandigheden werd op woensdag 2 mei dit voetbaltoernooi gespeeld door 29 teams. Toernooiwinnaar werd toch wel een beetje onverwacht Westlandia JO11-1. De zon scheen toch al. Daar kunnen we mooi de mensen in zetten, die dit toernooi mogelijk maakten. Er was een team van scheidsrechters, spelers uit andere teams. Zij werden begeleid en aangestuurd door Kristy van Beek en Lars van Marrewijk. Danique Dukers stagiaire van het ROC Mondriaan hield de standen bij en vulde de standen in. Theo Verbeek schalde luid en duidelijk uit de luidsprekers van het sportpark en de algehele organisatie was in handen van Peet Barendse.

Westlandia was vertegenwoordigd met 2 teams. JO9-1 speelde een toernooi met alles erop en eraan, winnen, verliezen en veel doelpunten. Trainer Gerard Mulder leidde dat bekwaam in goede banen.

JO11-1 speelde een verrassend toernooi. Trainer Arnold Korving had door de meivakantie niet de beschikking over alle spelers. Zijn team was aangevuld met 2 spelers uit JO10-1. We stellen ze even voor: Olivier(op doel), Maurits, Stijn, Mike, Len, Pepijn, Louis. En Tijs en Dani uit JO9-1. Leider Richard Strijbis was op dienstreis.

De jongens startten het toernooi rustig met een 0 – 0 en een 1 – 0 winst. Daarna ging het draaien. Semper Altius werd o.a. verslagen met 5 – 0.

Het belangrijkste doelpunt werd gemaakt door Pepijn. Dat was in de finale om de eerste en tweede plaats. Westlandia was met 1 – 0 achter gekomen tegen het sterke team van de Future Talent Academy 1. Vlak voor het einde van de finale zette Louis Pepijn vrij voor het doel. Eerst maaide hij over de bal heen, maar hij kreeg de bal terug via een verdediger. Toen schoot hij de bal onhoudbaar in het doel. Dat betekende 1 – 1 en strafschoppen. Elk team 3. De strafschoppenserie eindigde ook in een gelijkspel. 2 – 2. Daarna miste de speler van FTA, maar Dani niet. Die hield zijn hoofd koel en schoof de bal beheerst in de hoek. De kampioensbeker bij de JO11 ging naar prijzenkast van Westlandia.

Theo Verbeek deed de prijsuitreiking. Hij wees iedereen er op dat bakker Paul Schalke niet alleen brood bakt, maar ook lekkere taarten. Hij was verder heel enthousiast over de finale. Hij noemde het een ‘zinderende finale’.

JvdM

Tot slot de complete uitslag

JO9-1

1. Spartaan

2. Future Talent Academy 1

3. Future Talent Academy 2

4. Forum Sport

5. VOC

6. Soccer Boys

7. RKDEO

8. Excelsior Maassluis

9. VVSB

10.Leidschenveen

11. Westlandia

12. TOGB

13. Laakkwartier

14. FC ’s-Gravenzande

15. Velo

16. DSO

JO11-1

1. Westlandia

2. Future Talent Team 1

3. Die Haghe

4. Future Talent Academy 2

5. Forum Sport

6. Spartaan

7. Verburch

8. DWO

9. FC ’s-Gravenzande

10.VVSB

11.Semper Altius

12.VV HMC

13. Laakkwartier

14. Soccer Boys

Deel dit artikel met je vrienden