Home » Nieuws » Nieuws junioren » Een vlekkeloos verlopen Rijk Zwaan JO12 & JO13 selectie toernooi.

Een vlekkeloos verlopen Rijk Zwaan JO12 & JO13 selectie toernooi.

📁 Junioren 📅 vrijdag 11 mei 2018
Een vlekkeloos verlopen Rijk Zwaan JO12 & JO13 selectie toernooi. Een vlekkeloos verlopen Rijk Zwaan JO12 & JO13 selectie toernooi. Een vlekkeloos verlopen Rijk Zwaan JO12 & JO13 selectie toernooi. Een vlekkeloos verlopen Rijk Zwaan JO12 & JO13 selectie toernooi. Een vlekkeloos verlopen Rijk Zwaan JO12 & JO13 selectie toernooi. Een vlekkeloos verlopen Rijk Zwaan JO12 & JO13 selectie toernooi. Een vlekkeloos verlopen Rijk Zwaan JO12 & JO13 selectie toernooi.

Op donderdag 10 mei 2018, Hemelvaartdag vond het derde selectie toernooi van Westlandia plaats. Een toernooi met mooie teams uit het hele land, waar je elftallen ziet spelen met talentvolle spelers, waarvan er velen in eerste elftallen terecht zullen komen.

Bij de JO12 kwamen we leider Charley Vijverberg tegen met zijn team. De tegenstander was JVC Cuijk. De ploegen waren gelijkwaardig. Heel lang keken zijn jongens tegen een 1 – 0 achterstand aan. In de laatste minuut werd het 1 – 1 na een voorzet van Pepijn op het hoofd van Mike. Een simpele knik met het hoofd tegen de bal betekende een gelijkspel. Het team eindigde op de zesde plaats.

De wedstrijden werden geleid door een groep van 8 KNVB scheidsrechters. Jeugdwedstrijden leiden is voor hen een fluitje van een cent. De scheidsrechter die de wedstrijd Westlandia JO13 – Koninklijke HFC JO13 floot had zelfs kunnen genieten van het verzorgde spel van de ploeg uit Haarlem en van een kleine, maar zeer felle speler van Westlandia. Het werd 1 – 0 voor het Koninklijke Elftal. De scheidsrechters die actief waren op het Rijk Zwaan selectie toernooi waren: Igor Delfgaauw, Geert van der Meijs, John Evenwel, Ben v.d. Spoel, Jo Hermsen, Ben Metzler, Martijn Molenaar, Mark Zuiderwijk. Jeroen Verhoeff coördineerde de indeling van de scheidsrechters.

Peet Barendse, Theo Verbeek en Lars van Marrewijk waren verantwoordelijk voor de algehele organisatie, het verzamelen van de uitslagen en het invullen van de vellen met uitslagen en standen.

Een toernooi kan natuurlijk ook niet zonder alle mensen die in de kantine zorgen voor een hapje een drankje of een versnapering.

De finalewedstrijd bij de JO13 ging tussen VELO en Koninklijke HFC. Na een spannende wedstrijd won de team van de oudste vereniging van Nederland.

Westlandia JO13 speelde om de 3-de en 4-de plaats tegen Hollandia uit Hoorn.

Dat werd een gemakkelijke overwinning voor de thuisploeg: 5 – 0.

Na afloop nam Ton van Marrewijk de microfoon ter hand om iedereen te bedanken voor deelname, medewerking of voor de gezelligheid. Hij had uiteraard ook uitslagen.

O13

Westlandia

VELO

Koninklijke HFC

De foto’s zijn uit de wedstrijden JO12 Westlandia - JVC Cuijk, JO13 Westlandia – Kon. HFC en Westlandia – Hollandia.

JvdM