Home » Nieuws » Nieuws senioren » 2e elftal naar finale NK reserve elftallen

2e elftal naar finale NK reserve elftallen

📁 Senioren 📅 maandag 12 juni 2017

Het 2e gaat wederom de finale spelen voor het Nederlands kampioenschap van reserve elftallen.  Na de nederlaag van vorige week in Maassluis diende er met minimaal 2 doelpunten verschil gewonnen te worden van Excelsior M. 2.  Met bijna dezelfde opstelling als in de uitwedstrijd ( Stijn ipv Jari ) werd de tegenstander direct onder druk gezet.  Kleine kansjes waren er maar de betrouwbare sluitpost van Excelsior M hield zijn doel schoon.  Na ongeveer 20 minuten was het Leroy die na een mooie aktie verwoestend uithaalde en de 1 - 0 liet aantekenen.  Westlandia bleef de bovenliggende partij, maar moest waken voor de uitvallen van de tricoloren.  De ruststand was derhalve 1 - 0 in het voordeel van Westlandia.  Als dit ook de einduitslag zou zijn na 90 minuten zou dit verlengen betekenen.  De warmte en vermoeidheid ging parten spelen in de 2e helft.  Westlandia bleef de druk opvoeren en het was te danken aan de keeper van onze gasten dat de schade beperkt bleef tot die ene goal.  Zou het dan toch verlengen worden met deze warmte ??  In de slotminuut mocht Marciano aanleggen voor een vrije trap.  Een geniepig balletje werd de keeper van Excelsior M teveel en de 2 - 0 stond op het scorebord.  De gemoederen liepen net als de buitentemperatuur op in het veld.  Helaas waren enkele spelers van onze gasten vergeten dat het om een voetbalwedstrijd ging.  Na 4 minuten blessuretijd floot de scheids af en is de finale gehaald.  De finale zal  as zaterdag gespeeld worden op het veld van Koninklijke H.F.C. uit Haarlem, dit elftal is ook de tegenstander in de finale.  De exacte aanvangstijd is nog niet bekend.  We zullen u op de hoogte houden.