Home » Nieuws » Nieuws senioren » oefenwedstrijden voor zondagselectie

oefenwedstrijden voor zondagselectie

📁 Senioren 📅 vrijdag 04 augustus 2017

Morgen ( zaterdag 5 augusutus ) zullen de eerste 2 oefenwedstrijden gespeeld gaan worden door de zondagselectie.  A.S.W.H. is voor beide ploegen de tegenstander.  A.S.W.H. 1 speelt in de zaterdag 3e divisie en eindigde vorig seizoen in het linkerrijtje.  De ploeg uit Hendrik Ido Ambacht is een onbekende tegenstander voor ons.  We zullen wel 1 bekend gezicht zien bij die ploeg, Danny de Jel heeft zich in de zomer aangemeld bij deze vereniging.  De aanvangstijd van deze thuiswedstrijd is om 15.30 uur.

Ook jong Westlandia speelt tegen A.S.W.H..  Een nieuwe benaming voor dit elftal ipv van het oude Westlandia 2.   A.S.W.H. 2 speelt in de res. Hoofdklasse A  Zuid.  De aanvangstijd van deze thuiswedstrijd is om 13.00 uur.

Dinsdag 8 augustus speelt het 1e elftal vriendschappelijk uit bij Scheveningen om 20.00 uur