Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia begint met een gelijkspel

Westlandia begint met een gelijkspel

📁 Senioren 📅 zondag 06 augustus 2017

Afgelopen zaterdag speelde Westlandia zondag 1 de eerste oefenwedstrijd.  A.S.W.H. ( 3e Divisie zaterdag ) uit Hendrik Ido Ambacht was de tegenstander op de Hoge Bomen.  Voor A.S.W.H. was het al de 3e oefenwedstrijd ( 3 - 1 winst op jong ADO Den Haag & 9 - 1 winst op sv Nootdorp ).  Een stroef begin voor Westlandia., A.S.W.H. was de bovenliggende partij wat resulteerde in 0 - 2 tussenstand voor de gasten na een klein half uur spelen.  In de 37e minuut was het Michel die de aansluitingstreffer op het scorebord schoot.  Westlandia kwam beter in de wedstrijd en het was Jeroen die op slag van rust de gelijkmaker liet aantekenen.  Een goede stand, maar als de tegenstander de kansen had benut was de ruststand niet gelijk geweest.  In het begin van de 2e helft vergat Westlandia de tegenstander op achterstand te zetten.  Diverse mogelijkheden werden niet benut.  Het was toch A.S.W.H. wat weer op voorsprong kwam door laks uitverdedigen bij Westlandia.  Westlandia voerde de druk op en probeerde de tegenstander vast te zetten op eigen helft.  Hierdoor ontstonden gevaarlijk counters maar deze werden niet benut door de ploeg uit Hendrik Ido Ambacht.  Uiteindelijk was het nieuwkomer Salah die in de 83e minuut de verdiende gelijkmaker in de touwen schoot. 3 - 3.  Al met al een nuttige oefenwedstrijd.

Helaas kwam jong Westlandia niet in aktie tegen A.S.W.H..  De tegenstander kon geen representatief elftal op de been brengen.

Dinsdag 8 augustus speelt zondag 1 vriendschappelijk uit tegen Scheveningen om 20.00 uur. Schevingen speelt op Sportpark Houtrust, Laan van Poot 38C te den Haag