Home » Nieuws » Nieuws senioren » gelijkspel voor zondag 1

gelijkspel voor zondag 1

📁 Senioren 📅 woensdag 09 augustus 2017

In een (te) harde wedstrijd speelde Westlandia zondag en Scheveningen gelijk.  Beide 3e divisionisten lieten veel strijdlust zien, maar maakten ook veel overtredingen.  Scheveningen begon scherp ( misschien wel te ) aan de wedstrijd.  Westlandia liet zich de kaas van het brood snoepen, maar echt gevaarlijk werden de mannen van John Blok niet.  Na een ½ uur spelen ging Westlandia mee in de strijd en kregen we ook mogelijkheden.  De ruststand werd 0 - 0.  In de 53e minuut kwam Westlandia op voorsprong door een slim genomen corner.  Anwar schoot de bal over de drukte in het strafschopgebied richting 2e paal.  Hier kopte Ramon de bal voor de goal waar Vince het laatste tikje gaf 0 - 1.  Het bleef een stevige wedstrijd waarbij men bij Scheveningen zich meer en meer en meer aan de arbitrage begon te ergeren.  Toch kwam Scheveningen op gelijke hoogte in de 75e minuut 1 - 1.  Een voorzet van rechts werd netjes binnen getikt.  Dit zou ook de einduitslag worden.  Al met al een nuttige oefenwedstrijd, waarin het niet alleen op voetballen aankwam, maar er ook strijd geleverd moest worden.

A.s. zondag alweer de volgende en tevens de laatste oefenwedstrijd.  Westlandia zal dan om 14.00 uur aantreden bij en tegen V.E.L.O..