Home » Nieuws » Nieuws senioren » zondag 1 naar Wateringen

zondag 1 naar Wateringen

📁 Senioren 📅 vrijdag 11 augustus 2017

a.s. zondag ( 13 augustus ) zal zondag 1 vriendschappelijk uit bij V.E.L.O. in Wateringen spelen.  Dit is dan de 3e en tevens laatste oefenwedstrijd voordat het grote werk weer gaat beginnen.   Volgende week zondag eerst naar Haarlem ( Kon. H.F.C. ) in de 2e kwalificatieronde voor de K.N.V.B. beker en de week daarop thuis voor de competitie tegen Hercules.   Eerst as zondag V.E.L.O., de ploeg die net niet wist te promoveren afgelopen seizoen.   In de laatste beslissingswedstrijd was het Alphense Boys dat aan het langste eind trok.  V.E.L.O. moet gezien de selectie weer in de top mee kunnen draaien van de 1e klasse.   De wedstrijd aan de Noordweg 26 begint om 14.00 uur.  Westlandia zal in het blauwe reserve tenue spelen.  De wedstrijd zal niet op het hoofdveld gespeeld worden ( is nog niet vrij gegeven door de gemeente ) , maar op 1 van de kunstgrasvelden ( misschien wel het veld achteraan - tegen de Erasmusweg aan ).