Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia thuis tegen vv Dongen

Westlandia thuis tegen vv Dongen

📁 Senioren 📅 vrijdag 29 september 2017

A.s. zondag 1 oktober speelt Westlandia thuis tegen vv Dongen.  Beide ploegen speelden vorig seizoen nog nacompetitie voor promotie naar de 2e Divisie.  Beide ploegen verloren ook van een ploeg uit de Bollenstreek in die nacompetitie.  Waar Westlandia verloor van Rijnsburgse Boys, verloor vv Dongen van FC Lisse.  Het moet vorige week wel een kleine aardverschuiving zijn geweest, toen het thuisfront in Brabant de uitslag vernam van de uitwedstrijd tegen O.F.C..  Maar elke wedstrijd staat op zich zelf.  Westlandia moet de weg omhoog zien te vinden, en zelfvertrouwen tanken.   Dat kan as zondag al gebeuren.  Het kan toch niet zo zijn dat de ploeg die vorig seizoen vele overwinningen behaalde er niets meer van kan.  Met de steun van het thuispubliek moet het lukken.  De aanvangstijd is 14.00 uur op de Hoge Bomen.

Jong Westlandia speelt om 11.00 uur thuis tegen R.K.A.V.V..  Een ploeg die het de laatste jaren steeds moeilijker heeft om aan de degradatie te ontsnappen.  R.K.A.V.V. speelde in de 1e competitieronde met   2 - 2 gelijk tegen T.O.G.B., waar Westlandia een overwinning ( 3 - 4 ) behaalde in Woerden tegen Olympia.  Dus genoeg en aantrekkelijk voetbal as zondag op de Hoge Bomen