Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia verliest van A.D.O.'20

Westlandia verliest van A.D.O.'20

📁 Senioren 📅 maandag 09 oktober 2017

Helaas moeten we melden dat Westlandia weer niet kon winnen.  Westlandia begon goed aan de wedstrijd, maar het baltempo was te laag.  In de 9e minuut kwamen we al op een achterstand.  Een vrije trap van A.D.O.'20 werd in de muur geschoten, maar de rebound was wel raak 1 - 0.  Westlandia raakte niet van slag en ging op zoek naar de gelijkmaker.  In de 16e minuut kwam die er ook, middels een mooie lob van Jeroen.  Vanaf de aftrap door A.D.O.'20 een blinde bal naar voren die in het strafschopgebied ongelukkig tegen de hand kwam van een Westlandia verdediger.  Door de toegekende strafschop kwam A.D.O.'20 op een 2 - 1 voorsprong.  In de 35e minuut kreeg Westlandia een onbegrijpelijke vrije trap tegen welke door A.D.O.'20 wel schitterend werd ingeschoten 3 - 1.  Dit was ook de ruststand.  In de 74e minuut was het Jessie die middels een schitterende vrije trap de aansluitingstreffer produceerde 3 - 2.  Westlandia ging voor het gelijke spel en kreeg helaas in de slotseconden een 4e tegentreffer 4 - 2.  Een zure nederlaag.   Het is niet de bedoeling iemand zwart te maken maar in deze wedstrijd hadden we de arbitrage niet mee.  Het moet toch zo zijn dat een scheidsrechter bepaald waar de grens ligt, maar nu waren dit de assistenten.  A.s. zondag thuis tegen debutant Blauw Geel'38.

jong Westlandia nam revanche op zichzelf door uit bij debutant Foreholte de overwinning naar zich toe te trekken.  Door een doelpunt van Chiedo kwam men op een 0 - 1 voorsprong.  Foreholte kwam hierna nog wel op gelijke hoogte 1 - 1.  Hierna waren het Salah ( 1 - 2 ) en JO19 1 speler Roy ( 1 - 3 ) die de overwinning veilig schoten.  Het was een onrustige wedstrijd aan de kant van jong Westlandia.  A.s. zondag thuis tegen R.K.D.E.O. , de volgende debutant op dit niveau.