Home » Nieuws » Nieuws senioren » Jong Westlandia vandaag voor de beker tegen Valken'68-1

Jong Westlandia vandaag voor de beker tegen Valken'68-1

📁 Senioren 📅 vrijdag 10 november 2017

Zaterdag 11 november om 17.00 uur zal jong Westlandia de bekerwedstrijd spelen tegen Valken'68 1 uit Valkenburg (ZH).  Na 3 gewonnen poulewedstrijden tegen GSC Esdo 6 - 2, Victoria'04  6 - 1 en sv Madestein 14 - 0 kan nu het echte werk beginnen in de bekercompetitie.  Valken '68 speelt in de 2e klasse zaterdag ( waar ook regio clubs sv Honselersdijk & H.V.C.'10 in spelen ).  Valken'68 bereikte deze ronde door in de poulewedstrijden te winnen van sv Hillegom 2 - 1, Teylingen 5 - 0, maar verloor van FC Aalsmeer met 2 - 1.  In deze poule gingen 2 ploegen over naar de volgende .  in de competitie staat Valken'68 op de 3e plek met 4 punten achterstand op koploper Lugdunum.  jong Westlandia staat ook op de 3e plek in hun competitie en maar 2 punten achterstand op koploper Quick 2.  jong Westlandia beging 1 grote misstap in de competitie door thuis met 4 - 2 te verliezen van R.K.A.V.V. 2.  Daarom is de overwinning van afgelopen zondag op de ongeslagen koploper Quick 2 met 2 - 0 van grote klasse.

Wilt u de talenten van Westlandia zien spelen kunt u de gehele middag genieten want JO17-1 ( oude B1 ) speelt om 12.00 uur thuis tegen de leeftijdsgenoten van D.H.C. uit Delft.

Dan om 14.30 speelt JO19-1 ( oude A1 ) thuis tegen de leeftijdsgenoten van de Baronie ( Breda ) en dan als sluitstuk van de dag jong Westlandia tegen Valken'68  1 om 17.00 uur.  Genoeg voetbal op de Hoge Bomen vandaag. U bent van harte welkom.