Home » Nieuws » Nieuws senioren » Westlandia op de weg naar boven

Westlandia op de weg naar boven

📁 Senioren 📅 maandag 27 november 2017

Wederom een overwinning voor Westlandia.  Nu werd de ploeg die 1 punt boven ons stond verslagen.  Het werd een magere overwinning die vooral in de slotfase hoger uit had moeten vallen kwa score.  Westlandia begon afwachtend aan de wedstrijd maar kwam toch al vroeg in de wedstrijd op een 1 - 0 voorsprong.  Een voorzet van Jedsel werd door een verdediger van de Meern weggekopt, maar precies in de voeten van Ramon.  Deze haalde verwoestend uit.  In eerste instantie ongeloof bij Ramon, zat de bal nu wel of niet ??  Hierna vergat Westlandia door te drukken en kreeg zelfs het deksel op de neus.  Een vrije trap op de rand van het strafschopgebied van de Meern werd verkeerd genomen en via een scherpe counter kwam de Meern op gelijke hoogte 1 - 1.  Toch was het Westlandia dat nog voor rust op een 2 - 1 voorsprong kwam.  In een wir war van spelers kwam de bal uiteindelijk bij Jeroen die de keeper van de Meern het nakijken gaf 2 - 1.  Dit was in de 39e minuut.  Met deze stand werd ook de rust bereikt.  In de tweede helft vergat Westlandia de trekker over te halen.  De kansen werden niet benut waar zelfs een strafschop werd gemist.  In de slotfase ging de Meern alles of niets spelen en werd er druk op het Westlandia doel gezet.  Hierdoor onstand er ruimte in de achterhoede van de Meern en kreeg Westlandia nog meer mogelijkheden om de score op te voeren.  Het bleef bij een benauwde en magere 2 - 1 overwinning.  Maar door deze overwinning stegen we wel weer 2 plaatsen op de ranglijst.  A.s. zondag naar Oldenzaal om het op te nemen tegen Quick'20.

jong Westlandia speelde een goede wedstrijd en behaalde een verdiende 3 - 0 overwinning op H.B.S. 2.  Mo zette de ploeg in de 1e helft op een 1 - 0 voorsprong.  Invaller Boy ( JO19 speler ) had een goede invalbeurt door 2x te scoren en zodoende de 3 - 0 overwinning op het scorebord te zetten.  Door de nederlaag van koploper Quick is de achterstand weer 2 punten geworden.