Home » Nieuws » Nieuws senioren » Wederom winst voor beide zondag elftallen

Wederom winst voor beide zondag elftallen

📁 Senioren 📅 maandag 04 december 2017

Het was weer een goede zondag voor beide selectieelftallen.  jong Westlandia versloeg het laag geklasseerde Laakkwartier met maar lieft 7 -0.  Door deze ruime winst en het verlies van koploper Quick heeft jong Westlandia de kopositie gepakt in de res. Hoofdklasse.  De doelpunten in den Haag werden gemaakt door Salah, Mo (2x) en Vince (4x).  jong Westlandia heeft nog 2 wedstrijden te spelen voor de winterstop.  T.O.G.B. & Excelsior'20 zijn de tegenstanders.  Dan begint op 28 januari de competitie weer met gelijk een topper tegen mede-koploper O.L.I.V.E.O..  We zullen u op de hoogte houden.

Zondag 1 had weer een verre uitwedstrijd en wel tegen hekkesluiter Quick'20 uit Oldenzaal.  Het werd een magere 1 - 0 overwinning, waar een grotere uitslag zeker op zijn plaats was geweest.  Jedsel werd de machtwinnaar door een voorzet van Adnan goed af te werken.  Door deze overwinning is de ploeg nu al 6 wedstrijden ongeslagen en krijgen we bijna aansluiting bij de middenmoot.  A.s. zondag thuis tegen E.V.V. en dan de laatste wedstrijd van 2017 uit in Groningen bij Be Quick.